"Ράγισαν" καρδιές στο ετήσιο μνημόσυνο του Μιχάλη Κατσούρη που τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου (03/08)  στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι από την "OPAP Arena" όπου και αποκαλύφθηκε το μνημείο που δημιουργήθηκε για την μνήμη του η οποία θα μνημονεύεται για πάντα.

Το παρών έδωσε και ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος που συγκίνησε με την ομιλία του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο Μιχάλης είναι ένα σύμβολο για την "Ένωση".


ΑΕΚ: Σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη

Σε κλίμα συγκίνησης και οδύνης τελέστηκε το μνημόσυνο από τον έναν χρόνο της τραγικής απώλειας του Μιχάλη Κατσούρη που βύθισε σε πένθος όλη την Ελλάδα. Στο ετήσιο μνημόσυνο που έλαβε χώρα στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρευρέθηκε αρκετός κόσμος, με την φιγούρα της μαμάς του αδικοχαμένου Μιχάλη να είναι... γροθιά στο στομάτι.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος παραχώρησε μια αρκετά συγκινητή ομιλία όπου δήλωσε πως: "Ο Μιχάλης είναι σύμβολο για εμάς, για την ΑΕΚ. Δολοφονήθηκε κάτω από άνανδρες συνθήκες έξω από το Ναό μας. Αθάνατος".

Παράλληλα, έγιναν και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του η οποία θα κοσμεί για πάντα το σημείο έξω από την "OPAP Arena", ενώ υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο η πεζογέφυρα έξω από την "OPAP Arena" μετανομάστηκε και επίσημα σε "Πεζογέφυρα Μιχάλη Κατσούρη".

aek_katsourhs
hliopoulos_katsourhs
mixalhs_agalma
mixalhs_katsourhs
mixalhs_mnhmosuno
mnhmosuno_katsourhs