Ο Εμμανουήλ Καραλής θέλει να γράψει ιστορία στο Παρίσι! Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, "πέταξε" με... φόρα και άνεση για τον τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες μ' ένα φοβερό άλμα στα 5,75μ. Η πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό ήρθε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.


Καραλής: "Νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ξέρω ότι μπορώ να κάνω κάτι καλό"

Με το χαμόγελο... ζωγραφισμένο στα χείλη, αυτό που είχε και κάθε φορά που κατάφερνε να ολοκληρώσει με επιτυχία τα εκπληκτκά άλματα του, ο Καραλής εξέφρασε το πόσο χαρούμενος και ευλογημένος αισθάνεται που βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε μια όπως χαρακτήρισε γιορτή του αθλητισμού, τόνισε πως νιώθει ότι βρίσκεται σε πολύ κατάσταση, ενώ δηλώνει έτοιμος να χαρεί τον τελικό και να κάνει κάτι... καλό!

Μάλιστα, ο ίδιος μοίρασε συγχαρητήρια και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές που βρίσκονται στην Γαλλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, υπογράμμισε πως όλη η ελληνική αποστολή είναι μια δεμένη οικογένεια η οποία όπως σχολίασε αισθάνεται όλη την ενέργεια του κόσμου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d36808wh6v75)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καραλής:

"Έγινε η πρώτη δουλειά, περάσαμε στον τελικό. Εύκολα τρία αλματάκια. Βέβαια δεν ήταν εύκολο, ήταν πάρα πολύ δύσκολο διότι είχαμε πολλές εκπλήξεις, πολλή αναμονή. Ήταν πρωί, ο αέρας δεν ήταν τόσο καλός αλλά ευτυχώς κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και όλα καλά.

Ένιωθα καλά, είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είμαι ένας άνθρωπος που το ζω πάρα πολύ, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι ευλογημένος και ευτυχισμένος που είμαι εδώ, είναι η γιορτή του αθλητισμού. Οπότε όταν το χαίρομαι πραγματικά φαίνεται και στις επιδόσεις μου και στο χαμόγελό μου.

Ο επόμενος στόχος είναι να ξεκουραστώ τώρα λίγο, για μιάμιση ημέρα, να ετοιμαστούμε για τον τελικό. Είμαι καλά, το ξέρω ότι μπορώ να κάνω κάτι πολύ καλό, είμαι έτοιμος και ελπίζω να το χαρώ ακόμη περισσότερο τον τελικό για να δείτε όλοι ωραία πράγματα.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά της Εθνικής και συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές. Όλοι οι αθλητές που είμαστε εδώ είμαστε νικητές, ήταν πάρα πολύ δύσκολο για όλους τους αθλητές να έρθουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε συγχαρητήρια στα 100+ άτομα που ήρθαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Νιώθουμε την ενέργεια του κόσμου, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, και στις επιτυχίες και στις όχι και τόσο καλές επιδόσεις. Είμαστε όλοι μία δεμένη οικογένεια".