Ο Κώστας Σλούκας ήταν μια από τις πιο "ηχηρές" απουσίες της Εθνικής Ελλάδος τόσο στο Προολυμπιακό Τουρνουά, όσο και στο κορυφαίο αθλητικό event του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Έλληνας γκαρντ δεν κατάφερε να ενισχύσει την "επίσημη αγαπημένη" λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν ωστόσο θέλησε να δείξει την στήριξη του στην ομάδα με story του στο Instagram το οποίο απεικονίζει τον ομοσπονδιακό μας προπονητή, Βασίλη Σπανούλη.


Ο Σλούκας έκανε story τον Σπανούλη για την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Εθνική Ελλάδος μετά από 16 (!) χρόνια απουσίας και το Πεκίνο, επέστρεψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη. Ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει όλα του τα... όπλα στο Παρίσι αφού αναγκάστηκε να πορευτεί χωρίς τους Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο, Κώστα Σλούκα και Ιωάννη Παπαπέτρου οι οποίοι έμειναν εκτός λόγω των τραυματισμών που δεν τους επέτρεψαν να ενισχύσουν την προσπάθεια της "επίσημης αγαπημένης".

Ο Σλούκας στηρίζει από... μακριά την Εθνική και δείχνει πως βρίσκεται στο πλερό της, με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR να ανεβάζει ένα story στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram με μια φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη κατά την διάρκεια αγώνα στον πάγκο της "γαλανόλευκης".

sloukas_story