Η αρχή των μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 ξεκίνησε από τον Θοδωρή Τσελίδη με την τρίτη θέση που κατέκτησε στο τζούντο και την κατηγορία των -90 κιλών. Ο Έλληνας πρωταθλητής επέστρεψε στην Ελλάδα και αποθεώθηκε ενώ έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στα social media ευχαριστώντας για τη στήριξη.

Το "ευχαριστώ" του Τσελίδη στους Έλληνες για τη στήριξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το ξεκίνημα ήρθε από το τζούντο για την ελληνική αποστολή στο Παρίσι. Ο Θοδωρής Τσελίδης με αυταπάρνηση κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στα -90 κιλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d33utx2ea8gp)
Ο "χάλκινος" Ολυμπιονίκης του Παρισιού σε ανάρτηση του στα social media ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και ζήτησε συγνώμη που δεν μπόρεσε να απαντήσει στα μηνύματα αλλά και που ακόμη δεν έχει μάθει ελληνικά, κάτι που όπως υποσχέθηκε θα αλλάξει σύντομα.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν και με παρακολούθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν περίμενα να λάβω τόσα πολλά μηνύματα. Ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα να απαντήσω σε όλα. Χαίρομαι πολύ που διάβασα τόσο όμορφα λόγια από εσάς.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ελλάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ σαν αθλητής. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να κερδίσω το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στους συγκεκριμένους αγώνες για αυτή την όμορφη χώρα. Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν μιλάω Ελληνικά.

Είναι κάτι το οποίο θα διορθωθεί σύντομα. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και τους φίλους μου για τη βοήθεια και τη στήριξη που μου πρόσφεραν. Εύχομαι καλή επιτυχία στην υπόλοιπη Ελληνική αποστολή. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι."