Ο Απόστολος Χρήστου τόνισε, μετά την εκπληκτική κούρσα του στα 200μ. ύπτιο που του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ότι βρέθηκε από την Κόλαση στον Παράδεισο μέσα σε τρεις ημέρες. Το διάστημα αποδεικνύεται μεγάλο σε ορισμένες περιπτώσεις. Το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής για το τουρνουά χάντμπολ Ανδρών, μεταξύ Νορβηγίας και Ουγγαρίας, δείχνει ότι το ταξίδι μπορεί να είναι πολύ πιο σύντομο. 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δράμα υψηλής ποιότητας


Η Ουγγαρία είχε την ευκαιρία να πάρει μια πολύτιμη νίκη με μόλις 10 δευτερόλεπτα να απομένουν στο ρολόι. Ο Ίμρε Μπένσε, που είχε σημειώσει ως εκείνο το σημείο έξι γκολ, βρέθηκε απέναντι στον Νορβηγό τερματοφύλακα, Εκ Άγκα. Η φάση δημιουργήθηκε από το λάθος του Τομπάιας Γκρένταλ. 

Όμως, το σουτ ήταν ψηλό και ο Άγκα απέκρουσε. Η Νορβηγία έκανε γρήγορα επίθεση και με δύο ευθείες πάσες από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον εξτρέμ Αλεξάντερ Μπλονζ, ο οποίος σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TVNorge (@tvnorge)




Η Νορβηγία έχει έξι βαθμούς ύστερα από τέσσερα παιχνίδια και, μαζί με τη Γαλλία και την Αίγυπτο, έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή τους στην οκτάδα του τουρνουά. Η Ουγγαρία, από τη μεριά της, έχει 2, είναι πέμπτη και παίζει για την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, απέναντι στη Γαλλία (4/8-17:00), η οποία είναι τρίτη.

Μία φάση, που αποδείχθηκε πολλά περισσότερα από τον κρισιμότερο παράγοντα για το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού,