Η ζωή πολλές φορές φέρνει πράγματα τα οποία από εκεί που δεν τα περιμένεις. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του διδύμου της Τσεχίας στο μεικτό διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων με τον Τόμας Μάχατς και την Κατερίνα Σινιάκοβα να χωρίζουν αλλά να κατακτούν μαζί το χρυσό μετάλλιο.

Χώρισαν στη ζωή αλλά κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το συχνό φαινόμενο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 είναι να υπάρχουν προτάσεις γάμου ή όπως συνέβη στην κολύμβηση κάποιο gender reveal. Κάτι τέτοιο δε συνέβη όμως και στην περίπτωση των Τσέχων τενιστών οι οποίοι λίγο πριν ξεκινήσει η Ολυμπιάδα χώρισαν.

Ο λόγος για τους Τόμας Μάχατς και Κατερίνα Σινιάκοβα, με την αθλήτρια της Τσεχίας να ανακοινώνει λίγο πριν την έναρξη του μεγαλύτερου γεγονότος του καλοκαιριού πως: "Είναι ένα ιδιωτικό θέμα και θα ήθελα τον σεβασμό όλων. Είμαστε όμως επαγγελματίες και θα αγωνιστούμε κανονικά στο Παρίσι."

Κι έτσι συνέβη με το πρώην ζευγάρι να πρέπει μετά το χωρισμό τους να αγωνιστούν στο μεικτό διπλό του τένις του Παρισιού σαν να μην έχει γίνει... τίποτα. Μάλιστα, όχι απλά συμμετείχαν αλλά ήταν κι εκείνοι που κατέκτησαν την πρώτη θέση κερδίζοντας στον τελικό τους Ζανγκ Ζιζν και Γουάνγκ Σίνιου από την Κίνα με 2-1 σετ.

Czech duo Machac & Siniakova rally to take mixed doubles gold 🥇 | #Paris2024 Highlights