Πως και πως περίμεναν την ποδηλασία οι Γάλλοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Μία χώρα με τεράστια παράδοση στο συγκεκριμένο άθλημα τον γύρο της να ξεχωρίζει ανά τον κόσμο υποδέχθηκε τους ποδηλάτες που έδωσαν εξαιρετική παράσταση στη διαδρομή τους.

Απίστευτη κούρσα στην ποδηλασία των Ολυμπιακών Αγώνων

Ένα από τα πολλά πράγματα που μπορούν να "καυχιούνται" οι Γάλλοι είναι ο γύρος που έχουν όσον αφορά την ποδηλασία. Είναι ένα άθλημα το οποίο αγαπούν πολύ και το δείχνουν, ενώ το περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο κόσμος βγήκε στο δρόμο για να υποδεχθεί τους ποδηλάτες, με τον Γιώργο Μπούγλα να ξεχωρίζει ανάμεσα σε αυτούς, καθώς έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στα πρώτα χιλιόμετρα και βρισκόταν στις πρώτες θέσεις, αλλά στη συνέχεια κουράστηκε και τερμάτισε στην 75η θέση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d36fezshnl4h)
Εντυπωσιακές εικόνες εκτιλύχθηκαν μπροστά από τον Λούβρο αλλά και τον Πύργο του Άιφελ με τους ποδηλάτες να απολαμβάνουν τη διαδρομή την οποία διέσχισαν παρά το γεγονός πως έκαναν πεντάλ για περίπου έξι ώρες συνεχόμενες σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Πρώτος τερμάτισε ο Βέλγος Ρέμκο Εβενέποελ σε 6:19:34, ενώ τη δεύτερη και την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Γάλλοι Βαλεντίν Μαντουά και Κριστόφ Λαπόρτ αντίστοιχα σε 6:20:45 και 6:20:50, οι οποίοι αποθεώθηκαν από τους συμπατριώτες στο τέλος της κούρσας. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d36encdisxip)