Η Ρεμπέκα Αντράντε είναι το πιο χαμογελαστό κορίτσι στην ενόργανη γυμναστική και σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μετά τη βαθμολογία της, 14.966, στο άλμα, χαμογελούσε πλατιά. Ωστόσο, δεν ήταν εκείνη που πήρε το χρυσό μετάλλιο και το ήξερε, ήταν απολύτως συνειδητοποιημένη, αφού πλασαρίστηκε δεύτερη συνολικά στη βαθμολογία. 

Η Βραζιλιάνα, όμως, πήρε το χρυσό... όλων των άλλων. Η Σιμόν Μπάιλς, πάλι, πήρε το κανονικό χρυσό. Από την πρώτη προσπάθειά της, με την έξοδο με ένα τριπλό ανάποδο φλικ, ο αγώνας για την πρώτη θέση είχε τελειώσει. Τα 15.700, σε άσκηση με τον απίθανο δείκτη δυσκολίας 6.400, "τίναξαν" την "Μπερσί" στον αέρα, με το θόρυβο που ακούγεται για την εκπληκτική Αμερικανίδα γυμνάστρια να συγκρίνεται μονο με εκείνη που κάνουν οι Γάλλοι στην "Ντεφάνς", προς χάρη του Λεόν Μαρσάν


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d36bn8ebk84p)


Η Μπάιλς έκανε έξοδο με 2,5 περιστροφές και εκτίναξη σε μήκος και όχι τόσο σε ύψος, στο δεύτερο άλμα της. 

Η Αντράντε, από τη μεριά της, έφυγε λίγο μακρύτερα από ό,τι θα ήθελε στην έξοδο από το πρώτο άλμα της, ωστόσο οι εκτελέσεις της ήταν εκθαμβωτικές, καλύτερες από εκείνη της Αμερικανίδας. 

Τρίτη ήταν η Τζέιντ Κάρεϊ, με βαθμολογία 14.466. 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με ακόμα δύο χρυσά γράφει Ιστορία


Η Βραζιλιάνα στοχεύει στο χρυσό στη δοκό ισορροπίας, αλλά πήρε με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση το ασημένιο, σε έναν τελικό που διήρκεσε ακριβώς... ένα άλμα, σε ό,τι αφορά την πρωτιά. 

Η Μπάιλς έφτασε τα 10 ολυμπιακά μετάλλια, επτά εξ αυτών χρυσά, και συνεχίζει για να ξεπεράσει τα τέσσερα χρυσά που είχε κερδίσει στο Ρίο, αλλά και τις τρεις γυμνάστριες που έχουν τέσσερα σε μόνο μία διοργάνωση, δηλαδή τη Σοβιετική Λαρίσα Λατίνινα το 1952 στη Μελβούρνη, την Τσεχοσλοβάκα Βέρα Τσασλάβα, το 1968 στο Μεξικό και την Ουγγαρέζα Άγκνες Κελέτι, επίσης το 1956 στη Μελβούρνη. 

Αναμφισβήτητα, η 27χρονο γυμνάστρια είναι το πρόσωπο των Αγώνων. Γίνεται... trend διά κάθε αφορμή, είτε για το ποστ του Κέβιν Ντουράντ, που δήλωσε πεπεισμένος πως, παρ' ότι κοιτάζει τον κοσμο από τα 142 εκατοστά, μπορεί να καρφώσει σε μπασκέτα, είτε μέσω βίντεο που δείχνει το σύζυγό της, τον παίκτη του NFL Τζόναθαν Όουενς, να κρατάει σημειώσεις με τις βαθμολογίες, για να ξέρει ανά πάσα στιγμή τι χρειάζεται. 


Φυσικά, διασημότητες, όπως ο Τζον Τραβόλτα, ο Φαρέλ Γουίλιαμς, βρέθηκαν στο Παρίσι για να πανηγυρίσουν για την... America's sweetheart, που στα 27 της κατακτά ξανά τον πλανήτη. 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη espnW (@espnw)