Ο τραυματισμός του Γενς Γιόνσον στο παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες δεν έδειξε τόσο σοβαρός όσο αποδείχθηκε τελικά. Ο μέσος της ΑΕΚ έπαθε μερική ρήξη συνδέσμου στον αριστέρο τετρακέφαλο και αναμένεται να απουσιάσει από τους αγώνες της "Ένωσης" για τους επόμενους δύο μήνες.

Εκτός για δύο μήνες λόγω τραυματισμού ο Γιόνσον της ΑΕΚ

Άσχημα τα μαντάτα για την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα, καθώς ο τραυματισμός του Γενς Γιόνσον αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρός απ' ότι περίμεναν οι περισσότεροι στην "Ένωση". Ο Σουηδός μέσος έπαθε ρήξη συνδέσμου στον αριστερό τετρακέφαλο και θα απουσιάσει για τουλάχιστον δύο μήνες.

Το γεγονός αυτό βάζει σε σκέψεις τον προπονητή της ΑΕΚ για κάποια μεταγραφή, μιας και ο ποδοσφαιριστής είναι στις βασικές του επιλογές για την αρχή της χρονιάς. Πλέον θα πρέπει να ψάξει άλλες λύσεις για να μπορέσει να καλύψει το κενό του εκ των έσω αρχικά.

Στα θετικά για τον Ματίας Αλμέιδα είναι πως στη διάθεση τέθηκαν ξανά μετά την ίωση οι Πινέδα, Γαλανόπουλος και Ελίασον, ενώ έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στη λίστα για τους αγώνες κόντρα στη Νόα για τον τρίτο προκριματικό του Conference League.