Ούτε η συναθλήτριά της, Σασάλι Φορμπς, που μίλησε στη μικτή ζώνη μετά τις κούρσες των ημιτελικών στα 100μ. από τους οποίους δεν πήρε την πρόκριση για τον τελικό που είναι προγραμματισμένος για τις 22:20 του Σαββάτου, 3 Αυγούστου, ήξερε τι συνέβη στην περίπτωση της Σέλι-Αν Φρέιζερ, η οποία δεν πήρε μέρος στον αγώνα, αποσυρόμενη λίγα λεπτά πριν αρχίσει. 

Υπάρχει μυστήριο με το τι διημείφθη με τη θρυλική Τζαμαϊκανή σπρίντερ, η οποία κυνηγά το μετάλλιο σε πέμπτους Ολυμπιακούς Αγώνες, και δεν μπόρεσε να δώσει το "παρών" στον αγώνα. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d36gqreo16z5)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντικρουόμενες πληροφορίες 

Οι πληροφορίες διίστανται, με το σενάριο να μην την άφησαν οι άνθρωποι ασφαλείας του σταδίου να εισέλθει να φαντάζει ως υπερβολικό. Ακούστηκε, πάντως, ότι τραυματίστηκε και στον οπίσθιο μηριαίο, κάτι που θα φανεί μελλοντικά, αν δηλαδή πάρει μέρος στο αγώνισμα των 4Χ100μ. Η Φρέιζερ έτρεξε κανονικά στους προκριματικούς και τερμάτισε με το... χαλαρό 10.92. 

Η Σέλι-Αν Φρέιζερ έχει πάρει μετάλλιο στα 100μ. στους τέσσερις τελευταίους Ολυμπιακούς, χρυσά στο Πεκίνο το 2008 και το Λονδίνο το 2012, ασημένιο στο Τόκιο το 2021 και χάλκινο στο Ρίο το 2016. Έχει, επίσης, ένα χρυσό με την 4Χ100μ. στο Τόκιο και δύο ασημένια στο Λονδίνο και το Ρίο. Πήρε το ασημένιο στα 200μ. το 2012. 

Η Τζαμαϊκανή σπρίντερ είναι θρύλος, με 16 μετάλλια (10-5-1) σε παγκόσμια πρωταθλήματα, ενώ η ιστορία της επιστροφής της αφού γέννησε και των νικών της έκανε το γύρο του κόσμου. Μετά την απόφαση της Σερίκα Τζάκσον, την οποία η Φορμπς αντικατέστησε, να μην τρέξει στα 100μ., η Τζαμάικα έχει μόνο την Τία Κλέιτον σε αυτόν τον τελικό. 

Αντιθέτως, υπάρχουν τρεις Αμερικανίδες, η Τονίσα Τέρι, η Μελίσα Τζέφερσον και, βέβαια, η Σα'κάρι Ρίτσαρντσον.