Ο μάνατζερ του Ορμπελίν Πινέδα συνέχισε το βιολί που έχει πιάσει από τον Ιούνιο, όταν είπε πως ο Μεξικανός θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους και η ΑΕΚ έκανε πράξη την τοτινή απειλή της, δηλαδή να κινηθεί νομικά εις βάρος του. 

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έστειλε έγγραφη προειδοποίηση στον Μάρκο Βιγιαρεάλ. Η επίσημη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ότι ο μεγαλομέτοχός της θα κρατήσει στην ομάδα τον Μεξικανό με κάθε κόστος. 

AEK, μεταγραφές: Η ανακοίνωση για την έγγραφη ειδοποίηση του Μάριου Ηλιόπουλου

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Βιγιαρεάλ, που προκάλεσαν εκνευρισμό και αγανάκτηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ, η διοίκηση του κ. Ηλιόπουλου, του απέστειλε έγγραφη νομική προειδοποίηση για την απαράδεκτη, αντισυμβατική, παράνομη και εκτός ηθικής και καλής πίστης συμπεριφορά του, αναφορικά με την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ δε θα ανεχθεί τα τερτίπια κανενός, ούτε θα επιτρέψει στον οποιονδήποτε να βάλει εμπόδια στην ηρεμία και στην πρόοδό της ομάδας για οικονομικά ή άλλα οφέλη τρίτων.

Αν ο οποιοσδήποτε αποφασίσει με τις ενέργειες του να πάρει τη θέση του θεατή, ο κ. Ηλιόπουλος είναι διατεθειμένος να υποστεί το όποιο οικονομικό κόστος και να τον διατηρήσει στη θέση που ο ίδιος επέλεξε στην αγωνιστική εξέλιξη της ΑΕΚ!