Οι Στέφανος Ντούσκος, Ευαγγελία Αναστασιάδου και Χριστίνα Μπούρμπου κάθισαν στο τραπέζι με την Ευγενία Γήτα και μίλησαν στην εκπομπή της ΕΡΤ "Olympic Nights". Οι δηλώσεις του πρώτου, ύστερα από την κούρσα του στον τελικό του μονου σκιφ των Ολυμπιακών Αγώνων, έφεραν μεγάλη συζήτηση, για το λόγο που έγιναν. 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Κάτι έγινε, αλλά δεν είπαν τι

Οι τρεις κωπηλάτες δεν εξήγησαν για ποιο λόγο έγιναν οι δηλώσεις του Ντούσκου, ειδικά σε ό,τι αφορά τη διαλογή των αθλητών. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το θέμα του είναι η Ευαγγελία Αναστασιάδου, η οποία, κατά τον ίδιο το "χρυσό" ολυμπιονίκη του Τόκιο, έπρεπε να είναι στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών. Ωστόσο, αυτό δεν αναφέρθηκε ούτε επιβεβαιώθηκε από τον Ντούσκο, ενώ η Αναστασιάδου, παρ' ότι μίλησε για συγκρουσιακή σχέση με την Χριστίνα Μπούρμπου, δήλωσε εξαιρετικά ευχαριστημένη από τη συνεργασία τους και επιφυλάχθηκε για τη συνέχειά τους, ενώ είπε, κιόλας, ότι η κωπηλασία θα στηριχθεί στα βαριά είδη, ενώ η ίδια είναι "ελαφριά" αθλήτρια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d36jpme5f3u1)
Ο Ντούσκος είπε επίσης ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζιάνι Ποστιλιόνε, τα είπε καταπώς τον βολεύουν, ενώ με βάση ανταπόκριση ο Ιταλός αρχιτέκτονας του θαύματος της κωπηλασίας τόνισε πως το παράπονο του Ντούσκου είναι αποδεκτό. Πάντως, ο 27χρονος κωπηλάτης είπε το πρωί ότι κοιμήθηκε τρεις ώρες επειδή σκεφτόταν, κάτι που δεν αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα που τονίζεται ότι υπάρχει το ζήτημα. 

Η Μπούρμπου, με τη σειρά της, τόνισε πως η ομάδα της δικώπου έκανε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στον τελικό, ενώ η Αναστασιάδου έχει διοργανώσεις μπροστά της στο μονό σκιφ. 

Η ελληνική κωπηλασία έκανε την κορυφαία εμφάνιση όλων των εποχών σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με τα δύο πληρώματα του σκιφ, τη Ζωή Φίτσιου και τη Μιλένα Κοντού και τους Παναγιώτη Γκαϊδατζή και Αντώνη Παπακωνσταντίνου, να κατακτούν το χάλκινο μετάλλιο.