Ήταν... ολλανδική υπόθεση και ο Άρνε Σλοτ νίκησε κατά κράτος! Ο προπονητής της Λίβερπουλ βρήκε στον δρόμο του τον συμπατριώτη του και τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ και θέλησε να του δώσει μια "γεύση" από την σούπερ ομάδα που φτιάχνει ενόψει της νέας σεζόν στην Premier League η οποία ξεκινά στις 17 Αυγούστου.

Η Λίβερπουλ με το εμφατικό 3-0 κόντρα στους "κόκκινους διαβόλους" μπροστά στα μάτια 77.559 θεατών σ το μεγαλύτερο μη αμερικανικό ποδοσφαιρικό κοινό στο "William-Brice Stadium", πέτυχε δεύτερη φιλική νίκη απέναντι σε μεγάλο της αντίπαλο στην Premier League στην τουρνέ των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς πριν λίγες μέρες είχε κερδίσει και την Άρσεναλ, μοιράζοντας υποσχέσεις ενόψει της πρώτης της σεζόν χωρίς τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο.



Το φιλικό κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πάντα ιδιαίτερης σημασίας για τον Κώστα Τσιμίκα καθώς o Έλληνας μπακ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ μετά το πέναλτι που είχε σημειώσει στον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας με τον Τσέλσι το 2022 και είχε χαρίσει στους "Reds" το τρόπαιο στη ρώσικη ρουλέτα. Μάλιστα, ξεκίνησε ξανά βασικός, όπως και στο φιλικό με τους "κανονιέρηδες".

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε η περιοδεία της Λίβερπουλ στις ΗΠΑ καθώς και στα τρία φιλικά που έδωσε αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια και με τις εμφανίσεις της φέρεται πως προετοιμάζει τους φιλάθλους της για κάτι... καλό!

Η Λίβερπουλ έκανε... πλάκα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Τσιμίκας πέτυχε το πρώτο του γκολ με την "κόκκινη" φανέλα

Η Λίβερπουλ έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά την υπεροχή της στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 10ο λεπτό βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με πρωταγωνιστή τον Καρβάλιο που πήρε την μπάλα στην περιοχή, έκανε τις προσποιήσεις δείχνοντας την κλάση του και με ιδανικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.


Το δεύτερο γκολ για τους "Reds" ήταν θέμα... χρόνου με την τεράστια πίεση που ασκούσαν στους αντιπάλους τους και ήταν σειρά του Τζόουνς να χριστεί σκόρερ στο 36ο λεπτό όταν και μετά από φοβερή ατομική ενέργεια και γύρισμα του Σαλάχ στην περιοχή έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του που έκανε ο,τι... ήθελε στο ματς.


Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κώστας Τσιμίκας στο 61ο λεπτό όταν και μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή, πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Ονάνα κι από κοντά σκόραρε για το 3-0, ένα γκολ το οποίο πανηγύρισε έξαλλα καθώς ήταν και το πρώτο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ.


Ο Έλληνας μπακ έχει πάρει ψυχολογία και είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση καθώς βλέπει ότι ο Άρνε Σλοτ τον υπολογίζει, κάτι που αποτυπώνεται και στον αγωνιστικό χώρο με τις επιδόσεις του. Έχει περισσότερα ανεβάσματα στην επίθεση ενώ με το γκολ που πέτυχε έδειξε ότι δεν φοβάται να πατήσει περιοχή.

Manchester United vs Liverpool 0-3 Highlights & All Goals | Club Friendlies 2024 HD