Το Ολυμπιακό χωριό βρίσκεται για τα... καλά επίκεντρο των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά η αλήθεια είναι όχι για τους καλύτερους λόγους! Αρκετοί είναι οι αθλητές που έχουν εκφράσει τα παράπονα τους για τις συνθήκες που επικρατούν καθώς και για τις δυσλειτουργίες που υπάρχουν, ενώ υπάρχουν και αυτοί που το πήγαν ένα βήμα παραπάνω... αποχωρώντας!

Η Εθνική Ελλάδος που πήρε την μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, θέλει να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη "μάχη" με την Γερμανία και έτσι για να αποφύγει τα... απρόοπτα και δυσάρεστα, αποφάσισε να μείνει σε ξενοδοχείο στο Παρίσι!


Σε ξενοδοχείο αντί στο Ολυμπιακό Χωρό η Εθνική Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

 Η Εθνική Ελλάδος ταξιδεύει σήμερα (04/08) το πρωί από το Λιλ στο Παρίσι, με την πτήση της ελληνικής αποστολής να είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 ώρα Ελλάδος ενόψει του σπουδαίου προημιτελικού αγώνα του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ. Η ΕΟΚ με ενημέρωση της έκανε γνωστό ότι η "επίσημη αγαπημένη" θα μείνε σε ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα αντί στο Ολυμπιακό χωριό.

Στόχος είναι να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες των μελών της ελληνικής αποστολής και η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε λόγω των πολλών αναφορών από αθλητές αναφορικά με τις δυσλειτουργίες που υπάρχουν στο Ολυμπιακό χωριό και έχουν οδηγήσει σε παράπονα και αποχωρήσεις.

Κύριο μέλημα είναι η ελληνική αποστολή να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί για τη "μάχη" με την Γερμανία και να αποφύγει τυχόν δυσλειτουργίες που θα εμπόδιζαν την προετοιμασία της.


Τα προβλήματα στο Ολυμπιακό Χωριό και οι... αποχωρήσεις

Οι συνθήκες που επικρατούν στο Ολυμπιακό Χωριό έχουν ξεσηκώσει... θύελλα αντιδράσεων. Πολλά είναι τα παράπονα από τους αθλητές που μένουν εκεί, ενώ έχουν υπάρξει και αποχωρήσεις από αθλητές που δεν μπόρεσαν να "αντέξουν" τις συνθήκες και τις δυσλειτουργίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα με την ομάδα τένις γυναικών των ΗΠΑ που όπως αποκάλυψε η Κόκο Γκοφ στα social media αποχώρησε για να εγκατασταθεί σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Η απουσία κλιματισμού στα δωμάτια των αθλητών, οι ελλείψεις τροφίμων και τα παράπονα με τις μερίδες των φαγητών είναι μια... γεύση από όλα αυτά για τα οποία παραπονιούνται οι αθλητές, όπως και το μέγεθος των δωματίων και τα στρώματα των κρεβατιών που δεν προσφέρουν την απαραίτητη ξεκούραση, κάτι το οποίο είναι πολύ βασικό για τους αθλητές.