Έτοιμη να γράψει ιστορία και να διεκδικήσει το πρώτο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην σκοποβή η απίστευτη Εμμανουέλα Κατζουράκη! Η Ελληνίδα αθλήτρια που έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο σκέλος του προκριματικού στο σκιτ γυναικών όπου έκανε τρία 24άρια με άριστα το 25, κατέκτησε την πέμπτη θέση και επόμενος στόχος της ήταν η πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Όχι απλώς κατάφερε να προκριθεί αλλά μάλιστα και ως... πρώτη!


Πρώτη και... καλύτερη στον τελικό στη σκοποβολή η Κατζουράκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η σπουδαία εμφάνιση της άφησε για ακόμη μια φορά πολλά υποσχόμενα μηνύματα για διακρίσεις και επιτυχίες, με την Κατζουράκη να ξεχωρίζει με τα ελληνικά χρώματα και με 24/25, 24/25, 24/2,5 25/25 και 25/25 στους γύρους βολών να  να προκρίνεται πανηγυρικά στον τελικό, εκεί όπου θα διεκδικήσει το πρώτο της Ολυμπιακό μετάλλιο. Στους δυο τελευταίους γύρους μάλιστα έκανε το απόλυτο 50/50!

Ο μεγάλος τελικός στον οποίο η Ελλάδα θα διεκδικήσει ένα ακόμη μετάλλιο στο Παρίσι, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 16:30, εκεί όπου η Εμμανουέλα που έχει δώσει την δική της... λάμψη στο άθλημα με το εθνόσημο, θα τα δώσει όλα για να ανέβει στο βάθρο. Οι εμφανίσεις της μόνο αισιοδοξία μπορούν να δώσουν ότι όλο αυτό μπορεί να συμβεί!

"Είναι τρομερό συναίσθημα. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για όλο αυτό. Έχουμε μία πολύ μεγάλη ομάδα από πίσω που μας στηρίζει, με πρώτο εννοείται τον προπονητή μου, τον Γιώργο Σαλαβεντάκη. Τι να πω, ευχαριστώ πολύ", δήλωσε  μεταξύ άλλων μετά τον θρίαμβο της η Κατζουράκη που προσπαθεί ακόμη να... συνειδητοποιήσει το τι έχει συμβεί.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d373gukimpqx)