Συνήθως στις δηλώσεις του μετά από ιστορικές διακρίσεις ο Μίλτος Τεντόγλου... τα βάζει με τον εαυτό του, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους Έλληνες φιλάθλους. Αυτή τη φορά, όμως, ο χρυσός ολυμπιονίκης δεν είχε παράπονα. Κάθε άλλο! 

Με την αυτοπεποίθηση να ξεχειλίζει και τον ίδιο να παραδέχεται ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, παραδέχτηκε ότι το βράδυ της Τρίτης είναι σε θέση να χαρίσει στους φίλους του κλασσικού αθλητισμού ένα ιστορικό ρεκόρ! 

Μίλτος Τεντόγλου: "Αν έχει καλό καιρό το βράδυ της Τρίτης, μπορώ να κάνω ρεκόρ"

"Μπορώ να πηδήξω πολύ παραπάνω. Το στάδιο είναι πολύ καλό, το ταρτάν πολύ ωραίο, απλά είχε λίγο κρύο σήμερα για εμάς τους Έλληνες που έχουμε συνηθίσει λίγη περισσότερο ζέστη. Είχε και κόντρα άνεμο στο άλμα μου, τουλάχιστον έτσι αισθανόμουν όταν έτρεχα. Αν έχει καλό καιρό το βράδυ της Τρίτης πιστεύω ότι μπορώ να κάνω ρεκόρ", υπογρράμμισε ο κορυφαίος άλτης μήκους του πλανήτη... προετοιμάζοντας κάθε Έλληνες σε κάθε γωνιά της Υφηλίου για ένα ξεχωριστό βράδυ! "Σήμερα ήταν κάπως ελεγχόμενη η προσπάθεια μου. Θα δούμε σε δύο μέρες που θα... μπω όλα μέσα", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του. 

Ο πάντα ετοιμόλογος και απολαυστικός Μίλτος, βέβαια, είχε και άλλες απολαυστικές στιγμές (όπως το συνηθίζει) στις δηλώσεις του. "Όλα αυτά που λένε για το ταρτάν νομίζω ότι είναι... παπατζιλίκια. Εμένα με βολεύουν αυτά τα στάδια που είναι σκληρά", συμπλήρωσε ο αθλητής - φαινόμενο. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3710woir04h)

Ο Τεντόγλου προκρίθηκε πρώτος και καλύτερος στον τελικό του μήκους με άλμα στα 8.32μ. την ώρα που ακόμη και οι μεγάλοι του αντίπαλοι δυσκολεύτηκαν  πολύ να "πιάσουν" το όριο των 8.15μ. στον μεσημεριανό προκριματικό που διεξήχθη στο κατάμεστο "Σταντ ντε Φρανς". 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d370n8tixcup)