Τα μάτια όλων χθες το βράδυ (03/08) ήταν στον αγώνα της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν. Όλοι ήθελαν το... δώρο της παρεάς του Νίκολα Γιόκιτς στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ για να μπορέσει να προκριθεί στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Κάτι τέτοιο ήρθε και ο Νίκος Γκάλης έστειλε το δικό του μήνυμα.

Το μήνυμα του Γκάλη για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο άνθρωπος έμπνευσε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες να ασχοληθούν στη συνέχεια με το μπάσκετ ήταν ο Νίκος Γκάλης. Ο απίστευτος αυτός αθλητής σαν σήμερα (04/08) πριν έναν χρόνο βρέθηκε στην... τελετή απόσυρσης την ιστορικής φανέλας του με το Νο 4.

Ένα χρόνο αργότερα λοιπόν πανηγυρίζει την πρόκριση της Εθνική Ελλάδος μπάσκετ στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έκανε το καθήκον της απέναντι στην Αυστραλία και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα Σερβία - Νότιο Σουδάν βρέθηκε στο Παρίσι.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία σ' ένα ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι, θέλοντας μάλιστα να πάρει και μία... μίνι εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Eurobasket 2022, ενώ γνωρίζει πως στο δρόμο της θα βρεθεί ο νικητής από το ζευγάρι Καναδάς - Γαλλία.

Ο "Γκάνγκστερ" λοιπόν αποφάσισε να συνδυάσει την απόσυρση της φανέλας με την επιτυχία της Ελλάδας στην Ολυμπιάδα του Παρισιού και έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης. 

"Τέτοια μέρα πέρυσι έζησα τη συγκίνηση της απόσυρσης της φανέλας μου με το 4 με την οποία αγωνίστηκα ως αθλητής της Εθνικής Ομάδας. Σήμερα η Επίσημη Αγαπημένη γιορτάζει την πρόκριση στους "8" των Olympics στο Παρίσι! Συγχαρητήρια σε όλη την Ομάδα!