Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Παναθηναϊκού και σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς ο Δημήτρης "Λώρης" Θεοφάνης που αγωνίστηκε τις δεκαετίες 50' και 60' με την πράσινη φανέλα με την οποία κατέκτησε άηττητος το πρωτάθλημα του 1963-64, απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών.

Απεβίωσε ο Δημήτρη "Λώρης" Θεοφάνης - Τα συλληπητήρια του Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την τραγική είδηση του θανάτου του Δημήτρη "Λώρη" Θεοφάνη μέσω ανακοίνωσης όπου και εξέφρασε τα θερμά συλληπητήρια για την απώλεια του στους οικείους του. Ο αείμνηστος εκλιππών πέρα από παίκτης, είχε εργαστεί και στις ακαδημίες του "τριφυλλιού" και πρόσφερε και από άλλα πόστα του "πράσινου" οργανισμού ενώ είχε καθίσει και δυο φορές στον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του αγαπημένου σε όλους Δημήτρη («Λώρης») Θεοφάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1933 στη Ναύπακτο και εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το 1956. Αγωνίστηκε στο Τριφύλλι από το 1956 έως το 1965, ως βασικό στέλεχος της επιθετικής γραμμής των Πρασίνων. Κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, ανάμεσα τους το αήττητο πρωτάθλημα της σεζόν 1963-64. Συνολικά κατέγραψε 110 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και περισσότερες από 150 με το τριφύλλι στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του".