Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ περίμενε ένα... δώρο από τη Σερβία στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι "πλάβι" έκαναν το καθήκον τους με πρωταγωνιστή τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και η "επίσημη" αγαπημένη βρέθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d36j19m0yieh)

Η επίθεση... αγάπης των Ελλήνων στον Μπογκντάνοβιτς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μπορεί η Ελλάδα να έκανε το καθήκον της κόντρα στην Αυστραλία και να επικράτησε με 77-71, αλλά για να μπορέσει να προκριθεί στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 χρειαζόταν και μία νίκη με 3+ πόντους της Σερβίας κόντρα στο Νότιο Σουδάν, με τους "πλάβι" να μας κάνουν το... χατίρι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d36l1atesog1)
Μεγάλος πρωταγωνιστής της Σερβίας ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος "σκότωσε" τη χώρα της Αφρικής με 30 πόντους και 8 ασίστ και έστειλε ουσιαστικά την "επίσημη αγαπημένη" στην επόμενη φάση. Κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους Έλληνες στα social media που τον αποθέωσαν.



Υπήρχαν και κάποιοι που έδειξαν την αγάπη τους με λίγο διαφορετικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ατάκες από ελληνικά σίριαλ και στη προκειμένη περίπτωση από τα "Εγκλήματα".



Άλλοι λειτούργησαν πιο "πονηρά" και προσκαλούν τον γκαρντ των Ατλάντα Χοκς στην Ελλάδα, κάνοντας του ένα τριήμερο δώρο στη Μύκονο για να τον ευχαριστήσουμε για την εμφάνιση του κόντρα στο Νότιο Σουδάν.



Με αφορμή τις υπέρογκες τιμές στις ξαπλώστρες και φέτος το καλοκαίρι βρέθηκε κάποια που προσφέρει στον Μπογκντάνοβιτς μία στα 5€, στέλνοντας του μάλιστα μία καρδούλα μέσω της... Μαρίνας Σάττι.



Καλό θα ήταν να ρωτήσει κάποιος τον Μπογκντάνοβιτς πως θα του φαινόταν να φτιάξουν ένα άγαλμα προς τιμήν του, μιας και υπάρχουν προτάσεις μαζί με δωρεάν διακοπές. Ποιος θα πει "όχι" σε τέτοιο δώρο άραγε;



Βλέποντας κανείς το βίντεο αυτό θα σκεφτεί πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τα είχε ήδη κανονίσει με τον παιχταρά της Σερβίας ή τέλος πάντων θα τον πήρε ένα τηλέφωνο για να του θυμίσει πως πρέπει να βάλει καμιά 30αριά πόντους.



Καλοί οι Έλληνες, αλλά για το φινάλε αφήσαμε έναν υπερπαίκτη Αργεντίνο ο οποίος παραδέχθηκε την εμφάνιση του Μπογκντάνοβιτς και είπε ότι του χρωστάμε ένα δώρο. Ο λόγος για τον τεράστιο Μανού Τζινόμπιλι.