Είναι το φαβορί για ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και φρόντισε να το δείξει με τον καλύτερο τρόπο στα προκριματικά του άλματος εις μήκος. Ο Μίλτος Τεντόγλου "πέταξε" στα 8,32 και προκρίθηκε ως πρώτος στον τελικό του αγωνίσματος του στίβου, με τους Έλληνες να τον αποθεώνουν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d370n8tixcup)

Αποθέωση στα social media για την πρόκριση του Τεντόγλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Είναι διαφορετικός από κάθε άλλον αθλητή και αυτό το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ο αυθορμητισμός του Μίλτου Τεντόγλου είναι μοναδικός και φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, μιλώντας για... παπατζιλίκια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3710woir04h)
Οι Έλληνες ήταν όλοι "καρφωμένοι" μπροστά στις τηλεοράσεις τους για να παρακολουθήσουν τον πρωταθλητή του μήκους να κάνει για ακόμη μία φορά... πλάκα στον προκριματικό, ο οποίος όπως παρατήρησαν με το... ζόρι ξύπνησε για να πάει.



Υπάρχουν αρκετοί που συμφώνησαν με τη συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποιώντας τον απίστευτο Λάζαρο από το "Είσαι το ταίρι μου" που μαζί με τον Τεντόγλου πήγαν για... ύπνο μιας και "κουράστηκαν που ξύπνησαν".



Στο Παρίσι υπήρξαν και αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τι έκανε ο Τεντόγλου λίγο πριν μπει στο στάδιο για να κάνει ένα χαλαρό 8,32 και επέλεξαν να το... δώσουν στο κοινό, κάτι που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα μιας και ο Έλληνας πρωταθλήτης τρελαίνεται για το gaming.



Κάτι που είναι ξεκάθαρο και από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, όπως ανέφερε ένας από τους... συμπαίκτες του Τεντόγλου κατά τη διάρκεια των αγώνων στον... υπολογιστή.



Τη δική τους... στεναχώρια έδειξαν κάποιοι που ξύπνησαν στις 12 και στήθηκαν στις οθόνες και είδαν τον Τεντόγλου να κάνει μόλις μία προσπάθεια στα 8,32 και μετά να... φεύγει.



Κι επειδή ο στόχος είναι ένας και μοναδικός με αυτό πρέπει να ολοκληρώσουμε. "Ένα μετάλλιο ήρθα να πάρω, δεν θα ενοχλήσω", από τον Μίλτο Τεντόγλου στους ανταγωνιστές του για τον τελικό της Τρίτης (06/08 - 21:15).