Μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στα προκριματικά του σκιτ γυναικών η Εμμανουέλα Κατζουράκη και κατάφερε με την τρίτη καλύτερη επίδοση να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ενάμιση χρόνο περίπου μετά την τραγωδία στα Τέμπη όπου βρισκόταν μέσα στο τρένο.

Από τα Τέμπη στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων η Κατζουράκη

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη βρίσκεται στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και είναι έτοιμη να χαρίσει το πέμπτο μετάλλιο στην Ελλάδα. Η 23χρονη αθλήτρια της σκοποβολής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στα προκριματικά και προκρίθηκε με την τρίτη καλύτερη επίδοση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πριν από 1,5 χρόνο περίπου έζησε τη δυσκολότερη εμπειρία της ζωής της, καθώς βρισκόταν σ' ένα από τα τελευταία βαγόνια του τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Κατάφερε να "γλιτώσει" μ' ένα διάστρεμμα αλλά το σοκ της σύγκρουσης ήταν τεράστιο.

Σε δημοσιεύση της τότε στα social media είχε αναφέρει: "Ευχαριστώ πολύ όσους με παίρνουν τηλέφωνο και μου στέλνουν μηνύματα. Δεν θέλω να είμαι αγενής, δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Είμαι καλά, πολύ καλύτερα από άλλους πιο άτυχους. Εάν θέλετε να βοηθήσετε, παρακαλώ δώστε αίμα για τους τραυματίες του ατυχήματος."

katzouraki

Η Κατζουράκη δεν το έβαλε κάτω και λίγες ημέρες μετά ταξίδεψε για την Ντόχα και το Παγκόσμιο Κύπελλο όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής που είχε. Δεν έχασε το χαμόγελο της και πλέον είναι έτοιμη να γράψει ιστορία στο Παρίσι!

Στις δηλώσεις της μετά το τέλος του προκριματικού η Κατζουράκη σχολίασε πως είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθεί αυτό που πέτυχε, ενώ στάθηκε και στο πολύ δύσκολο ταξίδι που είχε για να φτάσει μέχρι εκεί. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέδειξε ότι δεν τα παρατάει σε καμία περίπτωση της ζωής της!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d373gukimpqx)