"Έχω αφιερώσει στην Ελλάδα μετάλλια χίλιες φορές, αλλά οι κόρες μου είναι η πρώτη και τελευταία σκέψη μου", είχε δηλώσει προσφάτως ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος τις αποκάλεσε "το απόλυτο κίνητρό μου". Αυτό το απόλυτο κίνητρο τον οδήγησε ακόμα μία φορά σε ολυμπιακό βάθρο, με το χάλκινο στους κρίκους, στο τουρνουά ενόργανης γυμναστικής για τους Ολυμπιακους Αγώνες 2024. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d375y9mcoidl)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τους μιλούσε πριν "κλειδώσει" το βάθρο


Η μαμά τους, Βασιλική Μιλλούση, δημοσίευσε ένα βίντεο από το σπίτι κατά τη διάρκεια του προκριματικού του, όταν τα κορίτσια του φώναζαν "μπαμπάς", βλέποντάς τον στην τηλεόραση, ενώ η ίδια δεν άντεχε να κοιτάζει. Μεταφέρθηκε στο Παρίσι για να είναι κοντά στο σύζυγό της και πέρασε το δικό της μαρτύριο. 

Ο Πετρούνιας βγήκε χαμογελαστός μετά την προσπάθειά του, όχι διπλωματικά -δηλαδή για να επηρεάσει όσο μπορεί τους κριτές δείχνοντας ευχαριστημένος- αλλά ειλικρινά. Ποιος δεν θέλει βαθμολογία 15.100 στο πρόγραμμά του; Ο πλέον εμβληματικός Έλληνας γυμναστής, με μετάλλια σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες, μιλούσε στις κόρες του πριν καν βγει η βαθμολογία των υπόλοιπων γυμναστών. 

Αυτό το ιστορικό μετάλλιο ξέρουμε όλοι ποια κορίτσια θα έχουν κάθε δικαίωμα να το περιεργαστούν.