Η Εμμανουέλα Κατζουράκη φαίνεται πως είχε θέμα με τις βολές της, κάτι που έκανε... μπαμ μιας και έβαζε και έβγαλε το γυαλί της. Το γεγονός αυτό την έφερε σε δύσκολη θέση από νωρίς και με τελικό σκορ 23/30 τερμάτισε στην πέμπτη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Στην πέμπτη θέση των Ολυμπιακών Αγώνων στη σκοποβολή η Κατζουράκη

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη παρά το γεγονός πως ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 17/20 και ήταν με το 1,5 πόδι εκτός πεντάδας, κατάφερε να συνεχίσει, μιας και στις τελευταίες τέσσερις βολές η Μπαρτέκοβα έχασε μία και με ίδιο σκορ, αλλά υψηλότερη θέση στη παγκόσμια κατάταξη έμεινε εκτός.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε το ρυθμό της έχοντας κάποιο πρόβλημα με τα γυαλιά κατά τη διάρκεια των βολών και με 6/10 βολές στη δεύτερο σετ τερμάτισε στην πέμπτη θέση των Ολυμπιακών Αγώνων, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση συνολικά στη διοργάνωση.

Η Ολυμπιάδα του Παρισιού δεν σταματάει εκεί όμως για την Κατζουράκη, καθώς θα συμμετάσχει και στο μεικτό σκιτ μαζί με τον Ευθύμη Μίτα - που έμεινε εκτός τελικού για μία βολή - και θα προσπαθήσει να πάρει το μετάλλιο που δεν κατάφερε σήμερα. Ο προκριματικός και ο τελικός θα διεξαχθούν την ίδια μέρα, τη Δευτέρη 5 Αυγούστου.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d373y81sxg7d)