Ο Κερέμ Ακτούρκογλου φέρεται να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, αλλά και ποιος δεν θα ενδιαφερόταν για έναν ποδοσφαιριστή τέτοιας ποιότητας, που παίζει στη Γαλατάσαραϊ; Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Παναθηναϊκός έχει βάλει για μεσολαβητή τον Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος ήταν εκείνος που έφερε τον Φατίχ Τερίμ στο "τριφύλλι" ενώ κάνει και δουλειές με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο


Ο 25χρονος Ακτούρκογλου δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Γαλατά ως το 2026, ενώ η τιμή του προσδιορίζεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο Ατζούν προτίθεται να καλύψει μέρος της αμοιβής του, όμως ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσει το "χοντρό πακέτο" στους "τσιμ μπομ". 

Παναθηναϊκός: Τι αναφέρεται στην ανάρτηση


Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ο Ατζούν είναι πολύ στενοί φίλοι. Ο Ατζούν έφερε τον Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό. Για όσους ρωτούν για την σύνδεση Ατζούν και Παναθηναϊκού. Ο Ατζούν θέλει να καλύψει μέρος αυτής της αμοιβής ως χορηγός, σε περίπτωση πιθανής μεταγραφής. Το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει το κόστος της μεταγραφής που καθόρισε η Γαλατασαράι για τον παίκτη ή αν θα κάνει επίσημη προσφορά αφού ακούσει το ζητούμενο ποσό είναι ερωτηματικό.