Η ΑΕΚ μπορεί να ετοιμάζεται για τους αγώνες κόντρα στη Νόα για τον τρίτο προκριματικό του Conference League, αλλά ταυτόχρονα κοιτάει το μέλλον της, καθώς σύμφωνα με τους Αργεντίνους η "Ένωση" έκλεισε τη μεταγραφή του 21χρονου Έλιαν Σόσα.

Μεταγραφή - έκπληξη για την ΑΕΚ με τον Έλιαν Σόσα

Από το... πουθενά μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΚ σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Αργεντινή. Εκεί που πρώτο μέλημα της ήταν να διατηρήσει τον Ορμπελίν Πινέδα, με την "Ένωση" να στέλνει και νομική προειδοποίηση στον μάνατζερ του, ξαφνικά "σκάει" προσθήκη.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με τον 21χρονο εξτρέμ Έλιαν Σόσα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντεφένσα που με την πρώτη ομάδα της πραγματοποίησε δύο εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Αργεντινής.

Ο 21χρονος αγωνίζεται συνηθώς δεξιά αν και αριστεροπόδαρος και προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς. Αρχικά προορίζεται για τη Β' ομάδα της "Ένωσης" όπου θα τον τσεκάρει ο Ματίας Αλμέιδα και στη συνέχεια αν πείσει θα πάρει τις ευκαιρίες του και στην πρώτη.