Η αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση κόντρα στην Γερμανία ξεκίνησε για την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ. Η "επίσημη αγαπημένη" έφτασε στο Παρίσι και πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει του προημιτελικού των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Πρώτη προπόνηση της Ελλάδας στο Παρίσι για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ κατάφερε μετά κόπων και βασάνων να βρεθεί τελικά στο Παρίσι για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη εκμεταλλεύτηκε το συνδυασμό των αποτελεσμάτων και σε συνάρτηση με τη νίκη της κόντρα στην Αυστραλία πήρε την πρόκριση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d35eu4s3zzeh)
Πλέον τα βλέμματα όλων είναι στην Γερμανία, με τους διεθνείς να έχουν στο νου τους και το τελευταίο συναπάντημα του 2022 στο Eurobasket. Εκεί τα "πάντσερ" αν και αουτσάιντερ κατάφεραν να επικρατήσουν της Ελλάδας και να προκριθούν εκείνα στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα πράγματα πλέον είναι διαφορετικά, με την Γερμανία να είναι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και το φαβορί να ακολουθήσει τις ΗΠΑ μέχρι τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, γεγονός που διώχνει το έξτρα άγχος από την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη που θα παίξει για την υπέρβαση.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Παρίσι, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Προετοιμάζεται με όλα του τα "όπλα" και προσπαθεί να περάσει στους διεθνείς τις ιδέες του ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης των προημιτελικών.