Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, και έγινε ο πρώτος γυμναστής που κατέκτησε τρία διαδοχικά μετάλλια στο αγώνισμά του. Ο 31χρονος γυμναστής ανέβηκε στο βάθρο και φυσικά αποθεώθηκε. Στην Ελλάδα ύμνοι αφιερώθηκαν στον Πετρούνια, ωστόσο και η ελληνική αποστολή στο Παρίσι απήλαυσε την προσπάθειά του και το αποτέλεσμα. 


Ο... άρχοντας των κρίκων και των μεταλλίων Λευτέρης Πετρούνιας στην βόλτα χαλάρωσης μετά τη μεγάλη του επιτυχία, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της Εθνικής για να ευχηθεί καλή επιτυχία και υποσχέθηκε παρουσία και... άγρια φωνή στον προημιτελικό με τη Γερμανία 🇬🇷 #TeamHellas #Petrounias #HellasBasketball #OloiMazi #Paris2024 Hellenic Olympic Committee

Δημοσιεύτηκε από Hellenic BasketBall Federation στις Κυριακή 4 Αυγούστου 2024



Ο Πετρούνιας έκανε βόλτα και βρέθηκε στο ξενοδοχείο της εθνικής Ελλάδος μπάσκετ, όπου οι διεθνείς τον αποθέωσαν. Η αγκαλιά του αρχηγού, Κώστα Παπανικολάου, ήταν πολύ θερμή, ενώ αξιοπρόσεκτες ήταν οι χειρονομίες του υπέροχου γυμναστή στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Βασίλη Σπανούλη, την ώρα που περιεργαζόταν το μετάλλιο. Ο Πετρούνιας θα παρακολουθήσει με μεγάλο πάθος τον προημιτελικό της εθνικής Ελλάδος μπάσκετ με την Αυστραλία, στις 12:00 της Τρίτης, 6 Αυγούστου.