Το Ολυμπιακό Χωριό σηκώθηκε στο... πόδι για τον "Άρχοντα των κρίκων"! Ο Λευτέρης Πετρούνιας που συγκίνησε όλους τους Έλληνες με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το τρίτο του διαδοχικό, κατά την επιστροφή του στο Ολυμπιακό Χωριό είδε την εθνική πόλο ανδρών να του επιφυλλάσει μια υποδοχή... ήρωα, με πυρσούς, ζητωκραυγές, χειροκροτήματα και φυσικά μπόλικη αποθέωση!

petrounias_polo


Μυθική υποδοχή της Εθνικής πόλο ανδρών στον Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η αποθεώση για τον Λευτέρη Πετρούνια που ήταν για ακόμη μια φορά συγκλονιστικός εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα σε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από αυτήν που του επιφύλασσε η εθνική ομάδα πόλο ανδρών. Κορυφαίο στιγμιότυπο όταν και τον σήκωσαν ψηλά στα χέρια τους οι πολίστες που δεν σταμάτησαν λεπτό να του δίνουν συγχαρητήρια.


Μαζί με την ελληνική αποστολή ήταν και ο Αρχηγός Αποστολής Πέτρος Συναδινός, ο Υπαρχηγός Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο Ολυμπιακός Ακόλουθος Μιχάλης Φυσεντζίδης και το μέλος της ΕΟΕ Νίκος Ξυλούρης. Τον χάλκινο μας Ολυμπιονίκη συνόδευε ο προπονητής του Δημήτρης Ράφτης και ο γιατρός Οδυσσέας Παξινός.