Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε τους Έλληνες να δακρύσουν με τη συγκλονιστική του εμφάνιση στο Παρίσι! Εκεί όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και έγραψε ιστορία ως ο πρώτος αθλητής στους κρίκους που κατακτά τρία διαδοχικά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα συναισθήματα πολλά. Η Βασιλική Μιλλούση καμαρώνει για τον αγαπημένο της και τα μαθήματα δύναμης που δίνει.

Συγκίνησε η Βασιλική Μιλλούση για τον Λευτέρη Πετρούνια μετά το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε μια ιδιαίτερη και συγκλονιστική στιγμή όταν αντίκρισε μετά την κατάκτηση του μεταλλίου του το στήριγμά του στη ζωή, την αγαπημένη του σύζυγο Βασιλική Μιλλούση, που βρέθηκε στο Παρίσι για να τον στηρίξει και να τον καμαρώσει. 

Η Μιλλούση έστειλε το πιο... όμορφο μήνυμα για τον αγαπημένο της στα social media, τον οποίο αποθέωσε και μίλησε με λόγια συγκινητικά για τα μαθήματα δύναμης και στοχοπροσήλωσης που δίνει. Το «είσαι σπουδαίος», το μεγαλύτερο επίτευγμα για τον «άρχοντα των κρίκων» που κάνει περήφανη την Ελλάδα παγκοσμίως!

«Οι λέξεις είναι λίγες μπροστά στο επίτευγμά σου, μπροστά στη δύναμή σου κάτω από τόσο μεγάλη πίεση, όλος ο κόπος, οι ώρες, το άγχος, η κούραση όλα, γι' αυτή τη στιγμή, γιατί η ζωή είναι στιγμές! Είσαι σπουδαίος! Σ' ευχαριστώ για αυτές τις συγκινήσεις, σ' ευχαριστώ για το μεγαλύτερο μάθημα δύναμης και στοχοπροσήλωσης που μας δίνεις!», έγραψε η Μιλλούση στη λεζάντα της φωτογραφίας των δυο τους με το χάλκινο που δημοσίευσε στο Instagram.