Η πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα για τον  Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος είναι έτοιμος να τα δώσει... όλα και να γράψει ιστορία στο Παρίσι! Ο "Μανόλο", που διεκδικεί με αξιώσεις το βάθρο και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πάντα με το χαμόγελο, έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του επί κοντώ, εκεί όπου θα καταθέσει την ψυχή του για φέρει ακόμη ένα μετάλλιο στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το... σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα του Καραλή για τον τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ένα όνειρο, ένας μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του μεταλλίου για τον Εμμανουήλ Καραλή στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής και με φοβερό άλμα στα 5,75 "πέταξε" για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 20:00, ώρα Ελλάδος. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d367oqimi3w9)
Ο Καραλής που ζει και αναπνέει για τη μεγάλη αυτή μέρα που, όπως είχε δηλώσει, ξέρει ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό και ευχή όλων είναι να ανέβει στο βάθρο με τα ελληνικά χρώματα, σε ανάρτησή του στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media έστειλε το δικό του... μήνυμα ενόψει του μεγάλου τελικού.

Χαρακτηριστικά ανέβασε μια φωτογραφία του ίδιου, την οποία και συνόδεψε με την ξεχωριστή αυτή λεζάντα: "Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα! Σήμερα θα αγωνιστώ με την καρδιά μου και την ψυχή μου! Ό,τι και να γίνει, σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας όλες αυτές τις μέρες! ΠΑΜΕ!".