Η αποστολή της ΑΕΚ "πέταξε" για Αρμενία ενόψει του αυριανού (06/08, 19:00) αγώνα με τη Νόα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και ο Ματίας Αλμέιδα έχει μαζί του... νέα πρόσωπα! Έρικ Λαμέλα, Ρομπέρτο Περέιρα και Στίβεν Τσούμπερ δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα στην UEFA και βρίσκονται στην αποστολή, όπως και ο Ορμπελίν Πινέδα, αλλά και οι Νίκλας Ελίασον, που ήταν εκτός το τελευταίο διάστημα λόγω ίωσης.

Με Λαμέλα, Περέιρα και Τσούμπερ η ΑΕΚ στην Αρμενία για το ματς με τη Νόα

Η ΑΕΚ αν και δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής και επίσημα την αποστολή της για τον πρώτο αγώνα με τη Νόα στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου στο Europa Conference League, από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν από το αεροδρόμιο βρίσκονται κανονικά στην αποστολή τόσο ο Έρικ Λαμέλα όσο και ο Ρομπέρτο Περέιρα, οι οποίοι μετράνε... αντίστροφα για το επίσημο ντεμπούτο τους με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Παράλληλα, στην αποστολή βρίσκεται και ο Στίβεν Τσούμπερ, όπως και οι Ορμπελίν Πινέδα, Νίκλας Ελίασον και Κώστας Γαλανόπουλος που είχαν μείνει εκτός από τη ρεβάνς με την Ίντερ Εσκάλδες λόγω του ότι είχαν προσβληθεί από ίωση. Στον αντίποδα, εκτός είναι ο Μόουζες Οντουμπάτζο, που δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα, όπως και οι τραυματίες Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Γενς Γιόνσον.

Σημειώνεται ότι η τελευταία προπόνηση της "Ένωσης" ενόψει του αγώνα με τη Νόα είναι προγραμματισμένη στις 18:30, ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο Ματίας Αλμέιδα θα παραχωρήσει δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου.

lamela_aerodromio
pineda_aek
pereira_lamela
zuber_aek
aerodromio_paiktes
aek_paiktes
paiktes_aeroplano
aek_aeroplano