Ένας από τους μεγάλους στόχους του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ήταν η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας! Το "τριφύλλι" ξεχώρισε την περίπτωση του 30χρονου Φίλιπ Μαξ, ο οποίος βρίσκεται μια... ανάσα από το να αποχωρήσει από την Άιντραχτ και να μεταβεί στην Ελλάδα για να αγωνιστεί για λογαριασμό των "πράσινων".

Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η άφιξη του Μαξ στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για σήμερα (05/08)! Ο Φίλιπ Μαξ έχει... φάει τα γήπεδα της Γερμανίας με το κουτάλι, ενώ με την εθνική Γερμανίας έχει καταγράψει συνολικά τρεις συμμετοχές!

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Φίλιπ Μαξ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός είχε ψηλά στη λίστα του τον Φίλιπ Μαξ, τον οποίο επιθυμούσε διακαώς να εντάξει στο ρόστερ του, ενώ φέρεται πως τα έχει βρει σε όλα με την Άιντραχτ και έτσι ο Γερμανός αριστερός μπακ αναμένεται άμεσα, ακόμη και σήμερα (05/08) στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ.

Ο 30χρονος που έχει καταγράψει 3 συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας, δεσμεύεται έως το 2026 με συμβόλαιο με την Άιντραχτ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 23 ματς την περσινή σεζόν στην Bundesliga με απολογισμό 1 γκολ. Ο Μαξ είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2015 από την Άουγκσμπουργκ έναντι 3.800.000 ευρώ, ενώ πέντε χρόνια αργότερα τον έκανε δικό της η Αϊντχόφεν έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Philipp Max | Skills and Goals | Highlights

Η PSV τον είχε παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Άιντραχτ, η οποία έμεινε ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις του και απόφασισε να τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2023 βγάζοντας από τα ταμεία της το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Φίλιπ Μαξ έχει περάσει από ακαδημίες μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Σάλκε, ενώ την πρώτη του συμμετοχή σε πρώτη ομάδα την κατέγραψε με τη φανέλα της Καρλσρούης.

Ο Φίλιπ Μαξ που έρχεται να ενισχύσει με την ποιότητα και την εμπειρία του το αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, που θέλει να... απογειώσει και να ανεβάσει επίπεδο, έχει αγωνιστεί συνολικά στην καριέρα του σε 471 παιχνίδια όπου έχει σκοράρει 47 γκολ και έχει μοιράσει 79 ασίστ.