Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν από τους πιο αντιαθλητικούς παίκτες στην ιστορία του NBA. Ο Ντρέιμοντ Γκριν όμως ξέρει και πολύ μπάσκετ γι' αυτό και κάνει πολλά στο γήπεδο. Τη δεδομένη στιγμή αποφάσισε να γίνει και σχολιαστής μιας και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν υποστηρίζει Γερμανία κόντρα στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Παλεύει με νύχια και με... δόντια για να μπορέσει να ξεπεράσει τον Ρασίντ Γουάλας στις αποβολές στο NBA. Ο Ντρέιμοντ Γκριν αν και έχει ήδη κατακτήσει αρκετά πρωταθλήματα, δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του ούτε με αντιπάλους αλλά ούτε καν με... συμπαίκτες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η μπουνιά που έριξε στην προπόνηση στον τότε συμπαίκτη του, Τζόρνταν Πουλ, επειδή υπήρξε μία διαφωνία μεταξύ τους. Πέραν όμως του οξύθυμου χαρακτήρα του φημίζεται για τις δηλώσεις και τις "προβλέψεις" του.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να πιάσει στο... στόμα του την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αναμετράται με τη Γερμανία για τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έκανε την... πρόβλεψη του.

"Δεν πιστεύω πως η Ελλάδα έχει αρκετό ταλέντο για να ανταγωνιστεί τη Γερμανία. Πιστεύω πως η Γερμανία θα κερδίσει με διψήφια διαφορά. Παίζει απίστευτα καλά και δε βλέπω να αλλάζει αυτό μέχρι να παίξουν με την Αμερική. Θεωρώ πως είναι ξεκάθαρα το δεύτερο φαβορί, για το ασημένιο μετάλλιο, η δεύτερη καλύτερη ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων".

Μία δήλωση που θα κριθεί μέσα στις επόμενες ώρες μιας και η Ελλάδα αντιμετωπίζει τα "πάντσερ" στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών (06/08 - 12:00) και θέλει να πάρει μία μίνι... εκδίκηση για την ήττα και τον αποκλεισμό στο Eurobasket 2022.