Οι πιο όμορφες ιστορίες γράφονται στον αθλητισμό. Όλες αυτές που δίνουν δύναμη, κίνητρο και ελπίδα σε όλους ότι ακόμη και τo αδύνατο είναι δυνατό. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης των 100μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, Νόα Λάιλς αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα και η ιστορία του έχει πολλά να διδάξει.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Λάιλς μετά το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τα δύσκολα είναι για τους δανατούς. Η δύναμη που κρύβει ο καθένας μέσα του είναι πιο δυνατή απ' ότι μπορεί να φανταστεί. Τι κι αν έχει άσθμα, αλλεργίες, δυσλεξία, διάσπαση προσοχής, άγχος και κατάθλιψη, ο Νόα Λάιλς απέδειξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες ότι όλα είναι δυνατά αρκεί να καταθέτεις την ψυχή σου και να μην τα παρατάς. Όλα αυτά τον έφεραν και στην κορυφή. Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με το χρυσό μετάλλιο.

Ο Αμερικανός χρυσός Ολυμπιονίκης θέλησε να δώσει μαθήματα ζωής τα οποία ελπίζει να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τον κάθε άνθρωπο εκεί έξω. Προχώρησε στην συγκλονιστική εξομολόγηση των όσων προβλημάτων αντιμετωπίζει μέσω ανάρτησης του στα social media όπου και αναφέρει ότι πως ο,τι έχει ο καθένας δεν καθορίζει το τι μπορεί να γίνει.

Αναλυικά το μήνυμα του Λάιλς:

"Έχω άσθμα, αλλεργίες, δυσλεξία, ADD (διαταρραχή διάσπασης προσοχής), άγχος και κατάθλιψη. Αλλά θα σου πω πως ό,τι έχεις δεν καθορίζει τι μπορείς να γίνεις. Γιατί όχι εσύ!"