Σε νέα εποχή έχει περάσει η Εθνική Ελλάδος που πλέον έχει στο "τιμόνι" τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Ο Σέρβος τεχνικός που παρουσιάστησε και επίσημα ως νέος ομοσπονδιακός τεχνικόςείχε τοποθετηθεί για τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει δηλώσει πως το κεφάλαιό του στη "γαλανόλευκη" έχει κλείσει, αναφέροντας ότι ελπίζει να αλλάξει την απόφασή του και να επιστρέψει στην ομάδα.

Ο Γιοβάνοβιτς που μεταξύ άλλων είχε υπογραμμίσει ότι θέλει να επικοινωνήσει με τον Φορτούνη, πέρασε από τη θεωρία στην... πράξη και συναντήθηκε μαζί του, με το μεταξύ τους κλίμα να είναι εξαιρετικό!

Ο Γιοβάνοβιτς συναντήθηκε με τον Φορτούνη με φόντο την επιστροφή του στην Εθνική

Η ερώτηση για μια ενδεχόμενη επιστροφή του Φορτούνη στην Εθνική Ελλάδος ήταν και αυτή που "έκλεψε" περισσότερο τις εντυπώσεις στην παρουσίαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έδειξε ξεκάθαρα την πρόθεσή του ότι θέλει να τον δει να επιστρέφει στην Ελλάδα. Εξάλλου, τα "είπε" όλα και η απάντηση που έδωσε.

"Ξέρω την απόφαση του Φορτούνη, ότι δεν θέλει να συμμετέχει στην Εθνική ομάδα. Όμως θα ήθελα να έχω μία επικοινωνία μαζί του, αφού έχει ταλέντο και εμπειρία, έχει τα πάντα για να βοηθήσει την Εθνική. Πολλές φορές οι αποφάσεις των παικτών γίνονται για διάφορους λόγους. Θα ήταν χαρά μου να αλλάξει την απόφασή του και να συμμετέχει στην Εθνική ομάδα, αφού διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία να συμμετέχει στην Εθνική".

Προφανώς και οι περισσότεροι αναρωτήθηκαν για το αν όλο αυτό θα γίνει πράξη και ο Γιοβάνοβιτς που ήθελε να επιχειρήσει να κανονίσει μια συνάντηση μαζί του, το έκανε πραγματικότητα. Συναντήθηκε με τον 32χρονο για να δει ποιες είναι οι προθέσεις του με την Εθνική, να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί του και να μάθει αν θα ήταν θετικός στο να επιστρέψει ξανά με το εθνόσημο.

Η μεταξύ τους συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο Γιοβάνοβιτς του παρουσίασε το πλάνο που έχει στο μυαλό του για τον ρόλο που θα μπορούσε να έχει στην Εθνική Ελλάδος, την οποία θέλει να κάνει να πρωταγωνιστήσει, να πετύχει και να διακριθεί.

Το προσεχές διάστημα μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη και ανατροπή και τελικά καταφέρει να πειστεί για την επιστροφή του ο Φορτούνης, που υπενθυμίζεται ότι είχε δηλώσει: "Έχω τελειώσει για την Εθνική. Το κεφάλαιο το έχω κλείσει. Από τη στιγμή που είπα ότι σταματάω, θα σταματήσω, όποιος και να έρθει. Καλή επιτυχία στην Εθνική. Πάντα θα εύχομαι το καλύτερο".