Παρά την υπερπροσπάθεια στα τελευταία παιχνίδια για να προλάβει τα Playoffs της Euroleague τελικά η Αναντολού Εφές δεν τα κατάφερε. Πλεόν ψάχνει κινήσεις που θα την ανεβάσουν επίπεδο ενόψει της νέας χρονιάς και η μεταγραφή του Τζόρνταν Νουόρα είναι μία από αυτές.

Μεγάλο "μπαμ" στη Euroleague με τη μεταγραφή του Νουόρα στην Αναντολού Εφές

Σε μία κίνηση που ελάχιστοι περίμεναν προχώρησε η Αναντολού Εφές αναφορικά με την ενίσχυση της. Η τούρκικη ομάδα απέκτησε για τον επόμενο χρόνο - έχει οψιόν για ακόμη έναν - τον Τζόρνταν Νουόρα, έναν παίκτη με εμπειρία στο NBA παρά τα 26 του χρόνια.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για τρία χρόνια στους Μιλγουόκι Μπακς (2020-2023) όπου και κατέκτησε μαζί τους το πρωτάθλημα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το 2021 και αναμένεται να βοηθήσει πολύ τις προσπάθειες της ομάδας από την Τουρκία.

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου έχει αγωνιστεί σε 206 παιχνίδια κανονικής περιόδου έχοντας 7,6 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και μία ασίστ κατά μέσο όρο. Από την άλλη στην τελευταία του χρονιά στο NBA συμμετείχε σε 52 αγώνες με τη φανέλα των Ιντιάνα Πέισερς με 7 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανά παιχνίδι.

Πρόκειται για μία κίνηση που ανεβάζει το επίπεδο της Αναντολού Εφές, καθώς ο Νουόρα όντας συμπαίκτης στο παρελθόν των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο γνωρίζει καλά την ευρωπαϊκή πραγματικότητα και θα τη βοηθήσει πολύ να πετύχει τους στόχους της.