Σε νέα εποχή πέρασε η Κ19 του Ολυμπιακού! Τα "χρυσά μωρά" των Πειραιωτών που έγραψαν ιστορία στην Ευρώπη με την κατάκτηση του Youth League υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου που πλέον θα βρίσκεται στο πλευρό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην πρώτη ομάδα, θα πορευτούν ενόψει της νέας σεζόν με τον Γάλλο προπονητή, Ρομέν Πιτό που μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023 ήταν στον πάγκο της Μονπελιέ.

Νέος προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού ο Ρομέν Πιτό

Ο Ρομέν Πιτό που από εδώ και στο εξής θα είναι ο νέος προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού και ήταν προσωπική επιλογή του Ζοζέ Ανιγκό, που επέστρεψε στις υποδομές των ερυθρόλευκων , έχει πολλές παραστάσεις από την Ligue 1 και ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό. Μάλιστα, θα βρεθεί άμεσα στο Καρπενήσι, εκεί όπου πραγματοποιεί η Κ19 των Πειραιωτών το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 47χρονος τεχνικός έχει δουλέψει σε διάφορα πόστα στην Μονπελιέ της οποίας μάλιστα ήταν στο ποδοσφαιριστής στο παρελθόν. Ήταν επικεφαλής ακαδημιών, προπονητής της β' ομάδας και βοηθός, ενώ από τον Οκτώβρη του 2022 έως τον Φεβρουάριο του 2023 διετέλεσε χρέη πρώτου προπονητή. Στις ακαδημίε της ήταν από το 2013 έως το 2017.

Σε ότι αφορά την ποδοσφαιρική του καριέρα, ο ίδιος έφαγε τα γαλλικά γήπεδα με το... κουτάλι με θητείες σε Νις, Σοσό αλλά και της Μονπελιέ, ενώ έχει καταγράψει πάνω από 350 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος καθώς και παραπάνω από 400 συνολικά ματς στην ποδοσφαιρική του καριέρα.