Τι να πει κανείς για τον σπουδαίο Απόστολο Χρήστου που με το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, δίδαξε το πιο σημαντικο. Να μην τα παρατάμε ποτέ, ακόμη και αν "πέφτουμε" να σηκωνόμαστε για να προσπαθήσουμε ξανά. Κάπως έτσι γράφονται οι πιο όμορφες ιστορίες. Μια ακόμη που ο ελληνικός αθλητισμός είχε να προσφέρει.

Η ελληνική αποστολή της κολύμβησης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (06/08) στην Αθήνα και φυσικά καταχειροκροτήθηκε από πλήθος κόσμου που βρέθηκε για να την υποδεχτεί και να την αποθεώσει! Που αφιέρωσε το ασημένιο μετάλλιο ο Χρήστου; Όπως δήλωσε στον αδερφό του! Τα parapolitika βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να σας παρουσιάσουν λεπτομέρειες της άφιξης του!

Χαμόγελα και συγκίνηση στην άφιξη του Χρήστου μετά το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Όταν βγήκε από την πύλη εξόδου ο Απόστολος Χρήστου επικράτησε ντελίριο ενθουσιασμού στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"! Χειροκροτήματα, ζητωκραυγές για τον ασημένιο Ολυμπιονίκη μας που "έλαμψε" με τα ελληνικά χρώματα. Γύρω στις 11 βγήκε πρώτος από την ελληνική ασποτολή και φυσικά είχε κρεμασμένο στον λαιμό του το ασημένιο μετάλλιο.

Δεύτερη στην σειρά βγήκε η Νόρα Δράκου και στην συνέχεια τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής της κολύμβησης. Στον Χρήστου έδωσαν αμέσως την ελληνική σημαία την οποία κράτησε γεμάτος υπερηφάνεια, ενώ υπήρχε μεγάλη συγκίνηση και χαρά όταν αντίκρισε τα αγαπημένα του πρόσωπα. Αγκάλιασε τον αδερφό του και δήλωσε πως του αφιερώνει το μετάλλιο.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εύθυμο, όλη η ελληνική αποστολή αντίκρισε με συγκίνησε τα αγαπημένα της πρόσωπα που είχε να δει εδώ και καιρό, ενώ σε πελάγη... ευτυχίας έπλεε και ο προπονητής του Χρήστου, ο Παναγιώτης Βελέντζας που μίλησε στα parapolitika.gr, σε δηλώσεις που θα βγουν προσεχώς στο φως της δημοσιότητας.

Πέρα από τον κόσμο, υπήρχαν και αρκετοί δημοσιογράφοι, ενώ το παρών έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς ο οποίος παρακολουθούσε από το κινητό του μέχρι και την τελευταία στιγμή την σπουδαία προσπάθεια του Εμμανουήλ Καραλή στον τελικό του επί κοντώ. Μάλιστα, την στιγμή οπυ έκανε το άκυρο άλμα ο Μπιένα πανηγύρισαν όλοι έξαλλα το χάλκινο μετάλλιο!

apostolos_xrhstou
ellhnikh_apostolh
fwto_xrhstou
xrhstou_afiksh
xryso_xrhstou
afiksh_xrhstou_olympiakoi_agwnes