Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Γερμανού αριστερού μπακ, Φίλιπ Μαξ τον οποίο έκανε δικό του από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τον 30χρονο διεθνή να φέρνει στο ΟΑΚΑ την καλλονή σύζυγό του, Άνναμπελ Λι η οποία θα κοσμεί με την ομορφιά της τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο Φίλιπ Μαξ φέρνε την εντυπωσιακή Άνναμπελ Λι στον Παναθηναϊκό

Ο Φίλιπ Μαξ δεν ήρθε μόνος του στην Αθήνα για τα επόμενα τρία χρόνια όπου θα αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, καθώς στο πλευρό του βρίσκεται η αγαπημένη του σύζυγος, Άνναμπελ Λι η οποία τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα.


Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί από το 2026 όταν και γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων. Οι δυο τους αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2019 όμως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, γιόρτασαν τον γάμο τους μαζί με τους αγαπημένους τους ανθρώπους το 2019 σε μια ξεχωριστή τελετή στη Μαγιόρκα.


Η Άνναμπελ μάλιστα έχει μπει και σε... παλμό γηπέδων για τα καλά και η ίδια δίνει το παρών στους αγώνες του Μαξ για να στον στηρίξει και να τον θαυμάσει δια ζώσης. Κάτι που αναμένεται να κάνει και στο ΟΑΚΑ όπου και θα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες.


Η "πράσινη" ανάρτηση της Άνναμπελ για την μεταγραφή του Φίλιπ Μαξ

Μόλις ανακοινώθηκε ο Φίλιπ Μαξ  και επίσημα από τον Παναθηναϊκό η Άναμμπελ Λι έκανε την πρώτη της "πράσινη" ανάρτηση καθώς αναδημοσίευσε το ποστ του "τριφυλλιού" στο Instagram όπου και έγραψε: "Σου εύχομαι τα καλύτερα για αυτή τη νέα πρόκληση καρδιά μου".

annabelle_max