Τι να πει κανείς για αυτούς τους θρύλους του επί κοντώ! Ο Αρμάντ Ντουπλάντις, το φαινόμενο που πετά στην... στρατόσφαιρα και ο μυθικός Εμμανουή Καραλής που απογείωσε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, "κουβαλούν" στις πλάτες τους μια πορεία χρόνων, από τότε που ήταν μικρά παιδιά.

Χρόνια αργότερα, έχουν κάνει ολόκληρο τον πλανήτη να συζητά για αυτούς, με τον χρυσό Ολυμπιονίκη για τον οποίο όλοι απορούν αν όντως είναι ένας... κοινός θνητός μας, να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Καραλή για τον οποίο τρέφει άπειρο σεβασμό και εκτίμηση!


Αποθέωσε τον Καραλή ο Ντουπλάντις στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις δεν βρέθηκε απλά στην κορυφή του κόσμου αλλά και της... στρατόσφαιρας αφού πέρα από το χρυσό μετάλλιο, έκανε το ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ των 6,25 μ. Ο Σουηδός υπεραθλητρής του επί κοντώ σε δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου δίπλα από τον χάλκινο Ολυμπιονίκη Καραλή, τόνισε ότι είναι φανταστικό να βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες μαζί του καθώς ο Μανόλο ήταν το πιο σημαντικό του κομμάτι όταν ήταν παιδιά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1yd4w124dwh)
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όταν ήταν μικροί οι δυο τους πίεζαν σκληρά ο ένας τον άλλον και πως ο Καραλής ήταν ο καλύτερος "εχθρός" του πολλές φορές. Αυτό όπως σημείωσε, ήταν και αυτό που τον βοήθησε και τον πίεσε για να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα.

Οι δηλώσεις του Ντουπλάντις για τον Καραλή:

"Είναι φανταστικό να είσαι σε τέτοιο επίπεδο μαζί με τον Μανόλο, γιατί ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι μου όταν ήμασταν παιδιά, εκεί στα 15 με 16. Πιέζαμε ο ένας τον άλλο πολύ σκληρά, ήταν ο καλύτερος μου εχθρός πολλές φορές. Αυτό με βοήθησε και με πίεσε για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Αυτοί οι δύο τύποι (εννοώντας και τον Αμερικανό Κέντρικς) με έκαναν να φτάσω εδώ και να κάνω αυτά τα πράγματα και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό".