Άραγε υπάρχει κάποιος που δεν χρίζει τις ΗΠΑ φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού; Το ρόστερ, το ταλέντο, οι εμφανίσεις της Team USA δεν αφήνουν χώρο για την παραμικρή αμφισβήτηση. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η... παρέα του σκορπούν τον φόβο και τον... τρόμο στους αντιπάλους τους στο Ολυμπιακό Τουρνουά και το υψηλότερο σκαλί του βάθρου μοιάζει να έχει από τώρα το όνομα τους.

Για τον θρύλο του NBA, Τσαρλς Μπάκλεϊ ο οποίος ήταν και μέλος της πρώτης Dream Team της Αμερικής το 1992 περιμένει μόνο το χρυσό από τους Αμερικάνους τους οποίους προτείνει να μην επιστρέψουν στην χώρα αν δεν το φέρουν!

Μόνο το χρυσό περιμένει από τις ΗΠΑ ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Εδώ που τα λέμε, πως θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να χάσουν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Φυσικά τα αδύνατα είναι δυνατά στον αθλητισμό όμως οι Αμερικάνοι μοιάζουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ είχε πολλά ενδιαφέροντα να πει σε podcast που συμμετείχε όπου δήλωσε ότι με την ομάδα που έχει η Αμερική δεν υπάρχουν δικαιολογίες αν δεν κατακτήσει το χρυσό.

Παράλληλα, είπε το απίστευτο του "αν χάσουν, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να επιστρέψουν στη χώρα", ενώ σχολίασε ότι αν και όλες οι εθνικές ομάδες έχουν ανέβει επίπεδο αναφέροντας και το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους κορυφαίους, η Team USA όπως υποστήριξε, διαθέτει στο ρόστερ της τους καλύτερους.