Χωρίς αντίπαλο στο άλμα επί κοντώ είναι ο Μόντο Ντουπλάντις, ο Σουηδός αθλητής που έκανε τον κόσμο να... παραμιλά χθες το βράδυ (5/8/2024), βελτιώνοντας το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στον τελικό του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με 6.25 μ.

Ο καταπληκτικός Σουηδός αθλητής έκανε έναν ακόμη σπουδαίο αγώνα στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Μόντο Ντουπλάντις είχε μόνο επιτυχημένα άλματα εξασφαλίζοντας το χρυσό μετάλλιο, σε έναν αγώνα όπου ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στη συνέχεια, ο Μόντο Ντουπλάντις έβαλε τον πήχη στα 6,10 μέτρα, που πέρασε με την πρώτη. Έτσι, ο Σουηδός έκανε δικό του και το Ολυμπιακό ρεκόρ που ανήκε στον Τιάγκο Μπραζ από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Ο Σουηδός, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Ο Μόντο Ντουπλάντις στη συνέχεια επιχείρησε στα 6,25 μέτρα για να βελτιώσει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ. Ο Σουηδός απέτυχε στα δύο πρώτα του άλματα, αλλά στο τρίτο τα κατάφερε ξεσηκώνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο.

Ο 24χρονος Σουηδός επικοντιστής ξεχώρισε και στους πανηγυρισμούς του καθώς γιόρτασε το μεγάλο του άλμα μιμούμενος τον Γιουσούφ Ντίκετς, τον Τούρκο σκοπευτή που έγινε viral για το στιλ του που του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο στους αγώνες του Παρισιού.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3893v9lpryx)
Αμέσως μετά, έτρεξε να φιλήσει την κοπέλα του. Όπως συνηθίζει κάθε φορά που φέρνει μια μεγάλη επιτυχία, ο Ντουπλάντις έτρεξε στην εξέδρα για να αγκαλιάσει και να φιλήσει τη σύντροφό του. Την αν μη τι άλλο εντυπωσιακή Ντεζιρέ Ινγκλάντερ που είναι στο πλάι του εδώ και πολλά χρόνια και στέκεται δίπλα του σε κάθε του προσπάθεια να ξεπερνά τον... εαυτό του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d38ntizf9y81)


Ποια είναι η εντυπωσιακή Ντεζιρέ Ινγκλάντερ 

Η Ντεζιρέ είναι μοντέλο από τη Σουηδία, ενώ ασχολείται πολύ ενεργά και με το Youtube όπου έχει το δικό της κανάλι.




Μάλιστα εκεί μοιράζεται τη ζωή της και με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του επί κοντώ, αφού παρουσιάζουν στιγμές από την καθημερινότητά τους, τις διακοπές τους και γενικότερα τη ζωή τους, ενώ δεν διστάζουν να απαντούν και σε ερωτήσεις των συνδρομητών τους.

Our First Vlog!


"Το αγόρι μου μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ"

Η Ντεζιρέ Ινγκλάντερ κατέγραψε σε βίντεο την ιστορική στιγμή του συντρόφου της και το ανήρτησε στα social media, γράφοντας «το αγόρι μου μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ». H κοπέλα μάλιστα επέλεξε το τραγούδι «we are the champions» για να συνοδεύσει το βίντεο.