Το χαμόγελο και το ήθος που δείχνει σε κάθε ευκαιρία δεν μπορεί να μη σε κάνει να τον αγαπήσεις. Ο Εμμανουήλ Καραλής βρέθηκε στο Παρίσι και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με τους Έλληνες στα social media να τον πετούν στα... σύννεφα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d388s3101ojd)

Αποθεώθηκε στα social media για το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Καραλής

Το ήθελε, το δήλωσε και το κατάφερε. Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε τον τέλειο αγώνα μέχρι τα 5,90 και αυτό του έδωσε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στα 24 του έχει αφήσει ό,τι άσχημο έζησε στο παρελθόν και το πανηγύρισε με την ψυχή του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3880qmjcky1)
Όπως αναμενόταν ήρθε και η αποθέωση για τον Έλληνα Πρωταθλητή στα social media. Η τρέλα που δείχνει και η φιλία που έχει με τον Μίλτο Τεντόγλου μας έκανε να υποθέσουμε τι έγραφε το χαρτάκι μετά το χάλκινο μετάλλιο. Νομίζω ότι το βρήκαμε και ήταν κάτι τέτοιο "Μίλτο το πήρα πρώτος".



Ο Τεντόγλου έχει αποδείξει πως όταν έχει νεύρα αγωνίζεται καλύτερα στον τελικό. Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία ο Μίλτος είναι έτοιμος για το χρυσό μετάλλιο και στη συνέχεια ίσως καταθέσει και μία... αίτηση διαζυγίου στον Καραλή.



Το να κατακτήσεις ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σίγουρα δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα στη ζωή κάποιου. Η... ψύχραιμη αντίδραση του Καραλή πάντως για την εξασφάλιση του χάλκινου είναι σίγουρα ανεπανάληπτη.


Το άγχος όλων εκτός από τις προσπάθειες του Καραλή ήταν σε εκείνες των αντιπάλων του. Κάποιες αποτυχημένες μάλιστα όπως την τελευταία τις πανηγυρίσαμε λίγο περισσότερο. Θα μπορούσαμε να πούμε πως όλοι γίναμε σαν την... Θεοπούλα από το "Παρά Πέντε".



Για το τέλος αφήσαμε τον τεράστιο Αρμάντ Ντουπλάντις, ο οποίος πανηγύρισε ακόμη ένα παγκόσμιο ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το έκανε σαν ένας άλλος... Στάθης Ψάλτης. Έχει μέσα του την ελληνική ψυχή αυτός ο αθλητής!