Η Αριάδνη Αδαμοπούλου βρέθηκε στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της, προκρίθηκε στον τελικό αλλά δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί. Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια αποκάλυψε μέσα από τα social media πως αντιμετωπίζει τραυματισμού και τέθηκε νοκ άουτ.

Εκτός τελικού στο επί κοντώ η Αριάδνη Αδαμοπούλου λόγω τραυματισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ήταν εξαιρετική στην πρώτη της παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά το φινάλε της αφήνει μία πικρία. Η Αριάδνη Αδαμοπούλου πέρασε με άνεση τα 4,20 και τα 4,40 στα προκριματικά του επί κοντώ και προκρίθηκε μαζί με άλλες 19 αθλήτριες στον τελικό του αγωνίσματος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d37w9xhfmu8h)
Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια όμως, δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια στα social media αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο και δεν θέλει να ρισκάρει, για να μην επιδεινωθεί η θλάση β' βαθμού που έχει.

"Εχθές ακομα ενα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Πέρασα στο τελικό των ολυμπιακών αγώνων στην πρώτη μου ολυμπιακή συμμετοχή! Κατά την διάρκεια του προκριματικού στη πρώτη προσπάθεια στο 4,55 ένιωσα ένα τσίμπημα στο δικέφαλο. Σήμερα μετά την μαγνητική φάνηκε ότι έχω θλάση 2ου βαθμού. Δεν θα καταφέρω δυστυχώς να αγωνιστώ.

Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα και την στήριξη που μου δίνετε. Είμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη αλλά πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου."