Παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ αποφάσισε να αλλάξει και τους δύο τερματοφύλακες της, τα νέα δεν είναι θετικά στην αρχή της σεζόν. Αυτή τη φορά ο Θωμάς Στρακόσα "κατάφερε" να φάει γκολ από τον αντίπαλο γκολκίπερ που έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στη Νόα.

Δέχθηκε απίστευτο γκολ από τον αντίπαλο γκολκίπερ στο Νόα - ΑΕΚ ο Στρακόσα

Το πρόβλημα της ΑΕΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν αναμφισβήτητα στη θέση του τερματοφύλακα. Ούτε ο Αθανασιάδης, ούτε ο Στάνκοβιτς κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα η "Ένωση" να προχωρήσει στην απόκτηση δύο άλλων.

Ο Μπρινιόλι και ο Στρακόσα ήρθαν, με τον Ιταλό να είναι τραυματίας ενώ στα φιλικά τα οποία έπαιξε έκανε αρκετά λάθη. Πλέον τη σκυτάλη πήρε ο Αλβανός γκολκίπερ, ο οποίος όμως τα έκανε... μαντάρα σε επίσημο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Το blooper της βραδιάς οφειλόταν και στον πολύ αέρα που υπάρχει στο γήπεδο, αλλά το να δέχεσαι γκολ από βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα δεν είναι συνηθισμένο. Ο Στρακόσα είχε "προειδοποιήσει" με τα λάθη του, καθώς και το πρώτο τέρμα που δέχθηκε η ΑΕΚ οφειλόταν σε δική του "γκάφα" στο build up.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d390is2notg1)