Η ΑΕΚ εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην Αρμενία, ηττήθηκε με 3-1 από τη Νόα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, με την "Ένωση" να έχει δεχθεί ήδη έξι γκολ σε τρία ματς στην Ευρώπη, τρία από την Ίντερ Εσκάλδες και τρία από τη Νόα.

Σε αυτό στάθηκε και ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το φινάλε του αγώνα όπου υπογράμμισε ότι όλα τα γκολ έχουν σημειωθεί από λάθη των "κιτρινόμαυρων", ενώ επισήμανε ότι με λόγια και... ονόματα δεν κερδίζεις στο ποδόσφαιρο!

Αλμέιδα: "Έχουμε δεχθεί έξι γκολ από δικά μας λάθη"

Δυσαρεστημένος μετά την ήττα της ΑΕΚ από τη Νόα, ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της COSMOTE TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης, σημείωσε ότι οι "κιτρινόμαυροι" πρέπει να δουλέψουν και να διορθώσουν τα λάθη τους, να επιμείνουν στη φιλοσοφία και το πάθος τους το οποίο δείχνουν ότι έχουν αυτά τα δυο χρόνια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d391jyqu1gbd)

Οι δηλώσεις του Αλμέιδα:

«Νομίζω ήταν ξεκάθαρο το έγινε. Έχουμε δεχθεί 6 γκολ από δικά μας λάθη. Πρέπει να δουλέψουμε για να διορθώσουμε. Περιμένουμε το 2ο ματς για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα.

Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι, με λόγια και ονόματα δεν κερδίζεις στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να επιμένουμε στη φιλοσοφία μας, και στο πάθος μας. στο πάθος που έχομε δείξει εδώ και δύο χρόνια. Θέλουμε να συνεχίσουμε εδώ και θα χύσουμε και την τελευταία μας σταγόνα. Για τον κόσμο, την ομάδα και φυσικά εμάς».