Τι πιο... σύνηθες θα έλεγε κανείς να βλέπει τον Γιώργο Πομάσκι να αγκαλιάζει τον Μίλτο Τεντόγλου! Μια οικεία σε όλους μας αγκαλιά που έχει πολλά να πει κυρίως για την συχνότητα που την βλέπουμε λόγω των απίστευτων επιτευγμάτων του Έλληνα πρωταθλητή που έδειξε ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες ποιος είναι ο "Βασιλιάς του μήκους" χαρίζοντας στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό στο Παρίσι.

Η αγκαλιά... θριάμβου του Πομάσκι στον Τεντόγλου μετά το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ποιος να πει τι στον Μίλτο Τεντόγλου; Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής μετέτρεψε σε... προσωπική υπόθεση τον τελικό του μήκους στο Παρίσι και με "χαλαρό" άλμα στα 8,32μ. κατέκτησε το δεύτερο χρυσό και έγινε ο δεύτερος αθλητής όλων των εποχών που κατακτά δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο μήκος.

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο Μίλτος έτρεξε στις εξέδρες του "Stade de France", εκεί όπου βρισκόταν ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι ο οποίος τον πήρε αγκαλιά πανηγυρίζοντας με την ψυχή του μια ακόμη τεράστια επιτυχία του αθλητή του που γράφει ιστορία και αποδεικνεύει ποιος είναι ο κορυφαίος Ευρωπαίος άλτης όλων των εποχών.

Ο Πομάσκι, ο άνθρωπος που καμαρώνει τον Τεντόγλου καθημερινά και βλέπει την επιτυχία του να παίρνει διαστάσεις θριάμβου, αυτός που γνωρίζει από πρώτο... χέρι που μπορεί να φτάσει και πως δεν έχει... ταβάνι. Οι δυο τους έχουν πανηγυρίσει πολλά και το μόνο σίγουρο είναι ότι... έπεται συνέχεια!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d393250nsnr5)