Μπορεί ο Φουρλάνι να ξεκίνησε και να πήρε το προβάδισμα στον τελικό του μήκους των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, αλλά ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε... εύκολα 8,48 και κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, ενώ στις δηλώσεις του είπε πως δεν ήταν... καλός σήμερα.

Μίλτος Τεντόγλου: "Χαίρομαι που τα κατάφερα, ήθελα κάτι παραπάνω"

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε γι' ακόμη μία φορά πως είναι φτιαγμένος από... χρυσό. Ο Έλληνας Πρωταθλητής έκανε ένα ανεπανάληπτο back to back σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αύριο (07/08 - 19:37) θα ανέβει ξανά στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του σχολίασε το γεγονός πως ήθελε να κάνει κάτι παραπάνω, αλλά πως ήταν ένας δύσκολος αγώνας και είναι ευχαριστημένος με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

"Χαίρομαι πολύ για αυτό που κατάφερα, ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω. Το πάλεψα, ξύπνησα στα τελευταία άλματα, ήταν 8.31 με άλμα πίσω από την βαλβίδα, στο τελευταίο άλμα άλλαζε ο αέρας δε τα κατάφερα. Ήταν δύσκολος αγώνας. Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά σαν επίδοση, ήθελα κάτι παραπάνω για μένα να το ευχαριστηθώ περισσότερο.

Ο Φουρλάνι μου έβαλε πίεση για αυτό απάντησα. Και ο Πίνοκ μου έβαλε πίεση και για αυτό δε σταμάτησα να προσπαθώ, είχα καλό σερί, δεν έκανα κάτι 8.20. Είμαι ευχαριστημένος.

Επειδή είχα την καλύτερη επίδοση πηδούσα τελευταίος, αφού δεν με πέρασει κανείς όλα καλά. Σίγουρα κάτι λέει που πήρα δεύτερο χρυσό συνεχόμενο. Στους Ολυμπιακούς πρέπει να είσαι τυχερός. Είναι άλλοι που έχουν κερδίσει πολλά παγκόσμια, αλλά δεν ήταν τυχεροί να είναι εδώ. Είμαι σίγουρα χαρούμενος που έκανα και καλύτερη επίδοση από το Τόκιο."

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d393qznqu5jt)

Μίλτος Τεντόγλου: "Είπα στον Πομάσκι πως δεν ήμουν καλός σήμερα"

Έβλεπα πολλά μηνύματα και στα σόσιαλ για εμένα τους ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να σας έκανα περήφανους και να χαμογελάσατε έστω για λίγο, έχουμε και άλλους αθλητές ελπίζω να τα πάμε καλά."

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3944bvchpyx)