Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Σπάρτα Πράγας και Στεάουα στην Τσεχία, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 και να αφήνουν ανοχιτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο Βουκουρέστι. Όποια από τις δυο ομάδες καταφέρει να κερδίσει, θα είναι και η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League όπου ο "δικέφαλος του βορρά" ευελπιστεί να προκριθεί αν και εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλμε με την οποία έφερε ισοπαλία 2-2 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Σουηδία.


Άντεξε στην Πράγα η Στεάουα, στο Βουκουρέστι θα κριθεί η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League

Το πρώτο μέρος για τις δυο ομάδες ήταν αρκετά ισορροπημένο και δεν είχε πολλές καλές στιγμές ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν άρδην στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 61ο λεπτό, η Στεάουα βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα ανοίγοντας λογαριασμό στο ματς (0-1) με τον Νταουά, η Σπάρτα Πράγας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 78ο λεπτό με τον Ολατούντζι.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά γκολ και έκαναν την ανατρπή με 2-1 με γκολ του Καϊρίνεν ωστόσο το τέρμα του με παρέμβαση του VAR ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ και έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.