ΟΙ ΗΠΑ που πάνε... φουλ για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μπορεί να χαίρονται με την καταιγιστική τους εμφάνιση, την εμφατική νίκη επί της Βραζιλίας και την πρόκριση στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά, τα χαμόγελα τους όμως έρχονται να επισκιάσουν οι ενοχλήσεις του Τζοέλ Εμπίντ στον αστράγαλο για τις οποίες κάπου σε κάποια γωνιά οι Γάλλοι... χαίρονται!

Αγωνία στη Γαλλία με τον τραυματισμό του Εμπίντ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η πολυαναμενόμενη πρόκριση για τις ΗΠΑ στα ημιτελικά του Ολυμπιακού Τουρνουά... ήρθε όμως δεν πανηγυρίστηκε με τον τρόπο που είχαν φανταστεί οι Αμερικανοί και αυτό γιατί είδαν τον Τζοέλ Εμπίντ να να βγαίνει νοκ άουτ από το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στους Βραζιλιάνους στο οποίο δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον αστράγαλο του.

Φυσικά, έχει σημάνει... συναγερμός και επικρατεί ανησυχία στις τάξεις της Team USA με τον σέντερ των Φιλαδέλφεια Σίξερς ο οποίος μένει να φανεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον αυριανό (08/08) ημιτελικό με την Σερβία. Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση του δεν υπάρχει και άπαντες περιμένουν να δουν αν θα καταφέρει να ενισχύσει την προσπάθεια της... παρεάς του ΛεΜπρόν Τζέιμς κόντρα σε αυτήν του Νίκολα Γιόκιτς.

Το "μάτι" των Γάλλων μάλλον έπιασε... τόπο για τον Έμπιντ ο οποίος κάθε φορά που έπιανε τη μπάλα αποδοκιμαζόταν έντονα από όσους Γάλλους φιλάθλους παρακολούθησαν δια ζώσης την πρεμιέρα της Αμερικής με την Σερβία στο Ολυμπιακό τουρνουά και αυτό γιατί τον θεωρούν "προδότη" για το γεγονός ότι επέλεξε προ τιετίας να στελεχώσει τις ΗΠΑ αντί τους "τρικολόρ".